b.pawelek 30.05.07, 18:30 w mojej 156 z 99 roku strasznie wygniótł mi się ran fotela od wsiadania i w ogole. to chyab normalne. czy można tam "dopchać tej gąbki w jakimś zakładzie tapicerskim??? Pozdrawiam Borys Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alces1 Re: fotele naprawa 31.05.07, 09:41 Jasne, że można, dobrzy tapicerzy potrafią wszystko! Nie wiem dokładnie gdzie, ale np. w Krk. jest firma tapicerska, która pieknie obszywa i naprawia fotele. Koszt, to 100zł od jednego fotela, bez względu na bajery typu podłokietniki itp. Więc jeśli poszperasz po internecie z pewnością znajdziesz znającego się na robocie tapicera, który coś Ci poradzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
klakierrros Re: fotele naprawa 31.05.07, 14:04 Ogłoszeń jest pełno tylko nie wiadomo czy to fachowcy...może ktos zna jakiegos dobrego tapicera w okolicach poznania?? Odpowiedz Link
krechu Re: fotele naprawa 31.05.07, 15:13 Witam Jeżeli to faktycznie dobrzy goście (Ci z Krakowa)to podrzuć namiary pliz Pozdrawiam Krechu AR 145 1.4 Bx Odpowiedz Link
alces1 Re: fotele naprawa 04.06.07, 11:51 Postaram się, jeśli tylko spotkam znajomego, który naprawiał u nich swoje fotele (Opel Astra GSI), to nieomieszkam wspomnieć o namiarach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
b.pawelek Re: fotele naprawa 09.06.07, 16:25 wymianan tej gabko to koszt ok 200 zł. to drogo bede szukał tańczej firmy Odpowiedz Link