alfagreg156 29.11.07, 20:06 prosze o onfo który bezpiecznik jest odpowiedzialny za ogrzewane fotele. Mam pod skórzanymi siedzianiami wyłaczniki ale fotele nie grzeja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tommy_bx Re: ogrzewane fotele 30.11.07, 13:18 moje też nie grzeją. jakoś nie przepadam za jajecznicą. Odpowiedz Link
frise Re: ogrzewane fotele 30.11.07, 13:30 Czyli, jak rozumiem, opcja lagodnego grzania nie wchodzi w rachube? :) Albo zimno albo jajecznica. Odpowiedz Link
alfagreg156 Re: ogrzewane fotele 30.11.07, 20:27 tak sie zastanawiam po co to forum jesli zas orlnej odpwiedzi ktos pisze debilizmy Odpowiedz Link
tommy_bx Re: ogrzewane fotele 01.12.07, 11:18 ale kolego, spokojnie...najpierw prosisz o "onfo", potem sie burzysz i piszesz cos o "onfej odpwiedzi". Wydajesz się byc mocno poruszony tym grzaniem foteli, radze więc, zachowaj spokój. Nie grzejący fotel to poważny problem, można sobie tyłek odmrozić i jak to potem wygląda. Ja naprawde chcę ci jakoś pomóc ale nie wiem jak. Po prostu nie wiem jak. Doceń przynajmniej moje starania. Odpowiedz Link
voytek-1963 Re: ogrzewane fotele 01.12.07, 18:48 Jak masz pisać pierdoły to lepiej zamilcz! Odpowiedz Link
sneerr Re: ogrzewane fotele 02.12.07, 14:13 siatka w fotelu ogrzewanym moze sie uszkodzic jak wsiadziesz i w tylnej kieszeni bedziesz mial cos, klucze i takie tam, ale to pewnie wiesz, w ksiazce wozu powinno byc gdzie jest, jak nie masz ksiazki, to zwykle w tej skrzynce, która jest w wozie, kolo kolumny kierownicy, po prosu musisz poszukac przepalonego. Odpowiedz Link