ginekolog

(10 wyników)
  • a czy ktoś może zna jakiegoś dobrego endokrynologa i zarazem ginekologa w Poznaniu?Staram się o dzidziusia i chce mieć pewność! Z góry dziękuję!
  • Witam, czy mógły mi ktoś polecić dobrego ginekologa - endokrynologa w Krakowie. Z góry serdecznie dziękuję. Iza.
  • Odkąd wykryto u mnie niedoczynność to miesiączka niedośc że skąpa to jeszcze za często i się rozwleka. Zastanawiam się czy iśc do gina czy dać sobie spokój i czekać aż unormuja się hormony? Zawsze miałam problemy z przyjmowaniem leków antykoncepcyjnych i innych hormonalnych (dot.hormonów kobiecych). Nawet jak byłam zdrowa (tak przynajmniej mi się wydaje) wywoływały one u mnie wszystkie objawy podobne do niedoczynności. Boje się że jak zacznę coś przyjmować to "pogorszy" mi się mo...
  • Szukam dobrego ginekologa - endokrynologa z Krakowa lub N. Sącza lub Rzeszowa ( i okolic). Proszę o pomoc.
  • Witam, przeczytałam już całe kilometry różnych artykułów o tym czy powinno sie brać tabletki antykoncepcyjne przy niedoczynności tarczycy czy też nie. Zdania są podzielone i już sama nie wiem co o tym myśleć. Ja biorę Diane 35 już od 6 lat, ale ostatnio moja endo powiedziała mi, że już za długo biorę i powinnam zmienić, bo nie jestem już nastolatką (mam 24 lata). Tak też mam zamiar zrobić, w tej chwili nie biorę nic, bo trudno mi się dostać do ginekologa, ale zastanawiam się czy to ma ...
  • Pilnie szukam ginekologa -endokrynologa( w bazie "lekki " bałagan a ja muszę jutro obdzwonić przychodnie/poradnie państwowe i prywatne). 2 tyg. temu poroniłam teraz po wynikach histop. muszę iść do lekarza ginek-edno(jestem też po operacji wycięcia guzów tarczycy).Na pewno nie wrócę do mojej p. doktor dlatego proszę o pomoc na forum.zależy mi szczególnie na lekarzach którzy zajmowali sie dziewczynami po poronieniu a którym udało sie donosić szczęśliwie kolejną ciąże.(trochę namieszałam ...
  • Witam wszystkich, jestem 4 lata po wycieciu jednego plata tarczycy (guz nadczynny) razem z ciesnia. TSH oraz fT3 i fT4 mam teraz normie, przeciwciala tez, nie biore zadnych hormonow ani innych lekow. Wszystko wyglada na to, ze polowka tarczycy radzi sobie calkiem dobrze, ale praktycznie od czasu operacji mam ciagle zaburzenia cyklu (opozniajaca sie @, mocno wydluzone krwawienia). Czy ktoras z Was miala takie problemy? Czy moglaby mi cos doradzic? Dodam, ze przed operacja, nawet w...
  • Czesc, od maja biorę tabletki antykoncepcyjne-Mercilon. Niestety już od początku sierpnia zauważyłam, że strasznie zaczęły wypadac mi włosy. Stosuję masę róznych witamin, odzywek, specjalnych szamponów i nic. Powiedziałam o tym ginekologowi, który stwierdził, ze moze mam coś nie w porządku z tarczycą i powiedział, żebym poszła do internisty. Czy to mozliwe, zeby te ewentualne problemy z tarczycą ropoczeły się po stosowaniu Mercilonu? Zastanawiam się, czy nie przestać lepiej brac tych t...
  • Dziewczyny ,dzisiaj odebralam wynik a-TPO i wyszly powyzej 1300,bylam tez u ginekologa i powiedzial ze musze isc do immunologa i prawdopodobnie bede musiala szczepic sie limfocytami meza....nie jestem tym pomyslem zachwycona. Czy ktoras z was z wysokimi Tpo zaszla w ciaze i czy musiala robic te szczepionki? Jesli nie to jakie bylo leczenie....jakie leki ? Prosze o pomoc P.s. jestem juz po 2 poronieniach
  • Czy ktoras zna dobrego sprawdzonego endo-gina w szczecinie? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się