Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      ginekolog

ginekolog

(37 wyników)
    • z przychodni kolejowej na prośbę mojej znajomej o zbadanie piersi odpowiedziała" ja nie jestem od cycków tylko od dupy"SZOKKKKKKKKKKK
    • Rodzina skarzy pogotowie, ze w karetce, ktora jechala do pacjenta z zawalem serca, byl ginekolog. Dziwne, ze lekarzom w ogole sie chce jezdzic w karetkach w Polsce... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7908566,Czy_lekarz_powinien_sie_wlamac__zeby_ratowac_czlowieka_.html
    • Tak to się buc może odzywać do swojej matki/żony/córki!!! Żałosne odzywki do rodzącej kobiety... praca.wp.pl/kat,18453,title,Ginekolog-seksu-to-sie-chcialo-a-teraz-to-placz-i-krzyk,wid,12503863,wiadomosc.html
    • Witam Wszystkich Panstwa. Mam pytanie odnosnie zarobkow specjalisty ginekologa w innych wojewodztwach. Pracuje w Krakowie w szpitalu przy ul. Kopernika w Krakowie i zarabiam 7300zl miesiecznie. Coprawda dorabiam sobie w prywatnej klinice, ale czy w innych miastach tez tak malo Panstwo zarabiaja?. Chodzi mi o to, czy mozna zarobic wiecej nie dorabiajac. Faktem jest, ze z prywatnego gabinetu zarobie wiecej niz z tzw. budzetowki ale nie chce rezygnowac ze szpitala a w przyszlym roku, mialem plan...
    • Czesc, Jestem swiezo upieczonym lek.med po szostym roku i zastanawiam sie nad wyborem specjalizacji. Najbardziej spodobala mi sie ginekologia, ale po wyartykulowaniu tej mysli glosno, wszyscy dookola skoczyli na mnie - "ginekolodzy to chamy", "nonszalanccy", "zachowuja sie jak panowie nieba i ziemi", " to chore srodowisko","Badz kim chcesz byle NIE ginekologiem !!!". To sa opinie studentow, lekarzy, w tym tez ginekologow...Ja na studiach tez cos takiego odczulem, ale nie zrazilo m...
    • Ile kosztuje rutynowa wizyta kontrolna i ginekologa i ew. badania , które robi się co jakiś czas. Mówi się, że najdrożej jest w klinikach. Mogę sporo zapłacić, chodzi mi o rzetelność. Mam bowiem złe doświadczenia z ginekologiami. Może to wyjątek ale jedan nawet chciał mnie przelecieć w gabinecie kilka lat temu. Tak po prostu wyjął co miał i fru. Ale to myślę wyjątek i psychopata.
    • to tytuł relacji na dziennik.pl: www.dziennik.pl/wydarzenia/article446315/Kto_pobil_kogo_Ginekolog_kontra_pacjentki.html o ryzykach tkwiących w relacjach lekarze-pacjenci.
    • aborcji www.rynekzdrowia.pl/Prawo/Ginekolog-zatrzymany-za-naklanianie-do-aborcji,2885,2.html * Oferował każdemu z policjantów kilkusetzłotową łapówkę; proponował, by ktoś inny dmuchnął za niego w alkomat. Badanie wykazało w jego krwi prawie promil alkoholu.* :))))))))))
    • Drogie panie, założyłam ten temat, ponieeważ zastanawiam się jak wygląda ta sprawa w innych polskich miastach, szczególnie dużych. Mieszkam w małej miejscowości, mamy tu kilka gabinetów ginekologicznych i każdy za wizytę bierze 70zł za pierwszą wizytę i 50zł za każdą następną. Czy takie same ceny są w całej Polsce? To trochę dużo, szczególnie, kiedy pomoc lekarza potrzebna jest często. Chodzi mi oczywiście o gabinety prywatne.
    • Słucham sobie wysłuchania obywatelskiego na temat "turystyki aborcyjnej Polek" zorganizowanego przez posła Marka Balickiego i Wandę Nowicką, przewodniczącą Federacji na Rzecz Kobiet i Planowania Rodziny. I zastanawiam się, czy lekarz ma prawo kierować się w swojej pracy dogmatami religijnymi? Czy może odmówić zabiegu, bo Bóg sobie tego nie życzy? Debata dotyczy ginekologów. Ginekologowi wiara nie pozwala dokonywać zabiegu w szpitalu mimo, że zezwala na nią prawo. Ale już prywatnie, za pien...
    • czy ktos wie ile kosztuje wizyta w prywatnym gabinecie ginekologicznym? czy lekarz prywatny wydaje normalne recepty. prosze o odpowiedz gdyz rzadko odwiedzam jakichkolwiek lekarzy i nie mam na ten temat zbyt duzej wiedzy.
    • Mam pytanie do ginekologów bywających na tym forum. W jakim stopniu jest dla Was istotne,by kobiety czuły się w Waszych gabinetach jak najmniej skrępowane? Czy w gabinecie jest osobne miejsce,oddzielone od reszty pomieszczenia (lub osobne pomieszczenie),gdzie kobieta może się przygotować do badania i gdzie również przebiega badanie,aby półnaga kobieta nie musiała się przemieszczać po gabinecie? Czy zwracacie na to uwagę?
    • Czy ktoś w Państwa zna namiary na dobrego ginekologa w Warszawie, który nie ogranicza się tylko do wypisywania recept i ma podpisany kontrakt z Mazowiecką Kasą Chorych? Ponieważ jestem przewlekle chora zależy mi na naprawdę dobrym specjaliście, z klinczną praktyką w miarę możliwości.
    • Czy mozecie polecic dobrego ginekologa, ktory przyjmuje w Medicover przy Marynasrskiej?
    • Terlikowski proponuje, by ginekolodzy, którzy nie chcą pomagać kobietom wbrew swemu sumieniu, na przykład w kwestii antykoncepcji, oznaczyli swoje gabinety. Ja mam lepszy pomysł: nie przyjmować w ogóle katolików na medycynę. Nie chę trafić na lekarza, który będzie kierował się wskazówkami od pana boga.
    • Kto poleci dobrego ginekologa z Bytomia?proszę o nazwisko ew,adres,DZIĘKI.
    • Kogo polecacie w Instytucie na Kasprzaka? Do kogo sie umawiać? Najchętniej kobieta, ale jak dobry lekarz, to też wchodze. Dzięki za sugestie.
    • ginekolog(65)

Bardzo proszę o opinie na temat lek. Macieja Lewandowskiego. Jestem w ciąży i szukam dobrego ginekologa-położnika z Warszawy bądź okolic. Wybieram się w przyszłym tygodniu do lek. Lewandowskiego ale prawdę mówiąc nie wyczytałam na forum żadnych informacji na jego temat. Bardzo proszę o opinie.
    • Pilnie potrzebuję adres i nr tel ginekologa we Wrocławiu, kóry przyjmuje 24h na dobę!Ewentualnie do takiego,który przyjmuje w soboty.Najlepiej bezpłatny.Mam poważne dolegliwośći i muszę sie jak najszybciej zgłosić na wizytę!Proszę o pomoc!
    • pomóżcie, szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się