ginekolog

(3 wyniki)
  • opisalam wstepnie problem na "dobrym porodzie"poszukuje ginekologa przyjaznego porodom domowym po to by przeprowadzil rzetelna kwalifikacje a nie "nie bo nie".Moze ktos zna...Dzieki
  • Mam pozwolenie na podanie kontaktu do mojego ginekologa, który nie krzyczy, jak wie, że jego pacjentka chce rodzić w domu. Poza tym jest niezwykle uprzejmy, miły, taktowny i ma poczucie humoru. A co dla mnie ważne nie jest panikarz. Nie ma lekceważącego podejścia ale ma taki spokój, którym zaraża:)) Maciej Pliszkiewicz 502-068-183 Pracuje w św. Zofii. Wizyta kosztuje 100zł.
  • Prowadzić ciążę może nie tylko lekarz. Jeśli dziecko i mama są zdrowi w miarę- to w ramach kompetencji zawodowych położnej jest prowadzenie takiej niepowikłanej ciąży. Właśnie sobie planowałam, że w ten sposób będę sobie ucinać pogawędki przygotowujące mnie psychicznie do kolejnego porodu domowego- odwiedzając moją położną i gadając, gadając i gadając. Ale mam pytanie- dostałam informację (nie wiem czy prawdziwą- oświećcie mnie), że nie dostanę w takim razie becikowego, jeśli moją ka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się