guz

(4 wyniki)
  • nie wiem czy to normalne, bo jakos wczesniej tego nie wyczuwalem chyba,czy to moze byc guz mozgu??? jak to rozpoznac co to jest?
  • www.astercity.net/~beaker/guz.jpg www.astercity.net/~beaker/guz2.jpg Czy ktos moze powiedziec co to moze byc?? Guz przy nadgarstku pojawil mi sie od cwiczen (tak przypuszczam), pojawial sie i wczesniej jak nie cwiczylem ale znikal po paru dniach teraz mam go juz od 2 miesiecy... Z gory Dziekuje
  • Pani pracuje na garbarach w poznaniu, dzis byl moj ojciec u niej w sprawie guza watroby. Najnowoczesniejszyn tomograf wskazal guza 6cm, lekarz inny stwierdzil guza, poprzedni lekarz na garbarach rowniez stwierdzil guza. A pani doktor stwierdzila dzis (nawet nie chciala wlozyc plyty z tomografu) ze... GUZA NIE MA!!! Pytam sie dlaczego ktos taki ma wogole pracowac w sluzbie zdrowia i zarabiac tyle kasay?? teraz musi ojciec isc do prywatnego onkologa i zaplacic mu 200zl zeby ten pow...
  • Mam prośbę o ocenę, wiem że cieżko tak zaocznie ale może ktoś zechce napisać mi swoją opinię. Moja teściowa 8 m-cy temu miała usuwaną nerkę z powodu raka. Nie miała ani chemi ani naświetlań samo usunięcie. Teraz zaczęła się źle czuć, nie mogła nic jeść, cokolwiek zjadła miała potworne bóle i wymiotowała.3 dni pod rząd przyjmowali ją do różnych szpitali (Stępińska i Goszczyńskiego) mówiąc, że wszystko jest ok, aż w końcu miała taki atak, że w końcu w nastepnym szpitalu ją zostawil...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się