Forum Sport Siatkówka
ZMIEŃ
      holandia

holandia

(26 wyników)
    • Bzdurne jest to losowanie. Półfinały powinny być grane na krzyż, tak jak robi się to na ogół w tego typu turniejach, w różnych sportach. Polska - Włochy & Niemcy - Holandia, to byłoby ciekawsze niż niekończące sie kiszenie w tym samym sosie.
    • Będzie 3:0 dla Holandii!
    • no to z niderlandami gramy...
    • zdziwilbym sie gdyby hiszpanom zalezalo na awansie polakow do polfinalu
    • do dzisiaj nie potrafie zrozumiec jakim cudem polskie siatkarki zdobyly mistrzostwo europy,i to dwa razy!One graja jakby wogole robily laske,ze zyja,a Baranska,ktora obrazala sie na kazdego trenera niech sie lepiej przylozy do terningow,to samo Sadurek,choc ona ma raczej braki w inteligencji,a to istotne u rozrywajacej.Troche zal mi Matlaka,ze musi wybierac wsrod miernot.Ja bym nie liczyl na mistrzostwach Europy na dobre wyniki.Szkoda kasy i czasu na te panie.
    • No coz nic sie nie stalo w nastepnych meczach bedzie lepiej [b][/b]
    • Pierwsze dwa sety to przecież katastrofa, czyli bez wiary, animuszu i tak jak kobiety czyli bez jaj! Trzeci set to finezja kobiecej siatkówki, super gra na światowym poziomie, widać że one potrafią grać ale nie zawsze w to wierzą.... Czwarty set też wyśmienity ale koncówka sprzyjała lepszym niestety, widocznie limit fartów się dla polskiego zespołu wyczerpał. Brązowy medal jest w naszym zasięgu i liczę na niego:) Trener Makowski moim zdaniem nie jest tym siódmym zawodnikiem bo jakos prz...
    • Gdzie w internecie można to zobaczyć? :(
    • Gdzie w Internecie mozna obejrzec ten mecz?
    • tragedia, mistrzostwa za pasem a oni w trzech roznych meczach wystawiaja trzy rozne szostki... selekcja to juz dawno powinna byc dokonana, a teraz czas na zgranie ze soba zespolu a tego raczej nie osiagnie sie wystawiajac w kazdym meczu inne sklady... przez jakis czas bylo dobrze, teraz znowu zaczyna sie psuc, oby zdazyli to naprawic, bo ten zespol moze powalczyc o medale jesli w formie bedzie
    • Bułgaria wygrała 1-szego seta i w drugim wysoko prowadzi. Wygląda na to, że jeżeli nie wygramy z Serbią, to nasza siatkówka wypadnie z obiegu na jakieś 2 lata. Pozostaje modlić się i kibicować Holendrom, a wieczorem naszym.
    • Czy ja czegoś nie rozumiem, czy w meczu Polska-Holandia mężczyzn pan Iwański w ciemno obstawiałby Holandię? O ile mi wiadomo, Holandia zakończyła męskie ME w Turcji na 7. miejscu, i już tak nie straszy jak kilka lat temu. Pofatygowałem się i aż przeczytałem oryginalny wpis p. Iwańczyka. Zaczął asekuracyjnie, że nie chciałby palnąć gafy. Szkoda, że nie wyszło.
    • MIło wiedzieć Holandia wygra z rosją.
    • A teraz pora na Mostostal :) i kolejne mistrzoswo. Hej Widzew GOOOOOL :) Pozdrawiam Kedzierzyn i Lodz.
    • One sa beznadziejne!!!!!!!!!!!! ile te gwiazdy wygraly spotkan od zdobycia mistrzostwa europy??????
    • P...ć tych nieudaczników - widać za grę w reprezentacji za moło płacą.
    • Penew i Stoiczkow załatwią sprawę. będzie 3:0 dla Bułgarii a Polska w półfinale.
    • Jestem mocno zainteresowany informacją, czy w Olsztynie będzie organizowany memoriał R Wagnera w hali Uranii. Będę uważnie śledził Wasze odpowiedzi. Z góry dziękuję.
    • Jak możemy przegrywać z takimi średniakami jak Hiszpania?! I to u siebie, w dodatku bez walki praktycznie... Nie rozumiem, siatkarzy mamy na pewno lepszych. Pocieszający jest natomiast ten wygrany tie-break z Holandią:)
    • Jak podawała prasa i tv. - Polska miała małe szanse na awans do najlepszej ósemki mistrzostw . Stałoby się to realne gdyby Grecja i Rosja przegrały swoje mecze . Grecja uległa Rosji 3:2 , ale Bułgaria rozgromiła Holandię 3:0 . AWANS Dla Polski dawało tylko zwycięstwo . i wygraliśmy 3:2 (25:22 , 22:25 , 26:28 , 25:19 , 15:13) pomimo przegrywania z Serbią i Czarnogórą 2:1 w setach . \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ Dzisiejsza gra ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się