holandia

(7 wyników)
  • Co warto zobaczyć w Holandii z trzylatkiem? Chcemy jechać do Kaukenhof, do Alkmaar na targ serów, zobaczyć Amsterdam (jakieś fajne atrakcje dla maluchów tam mają?). Co jeszcze?
  • Mieszkać bedziemy niedaleko Arnhem i chcemy troche pojeżdzic po Holandii, szczególnie nastawieni jestesmy na atrakcje typowo dziecięce (mamy czterolatka - fana wszelkiej motoryzacji oraz zwierzat wszelakich). Nie znamy Holandii kompletnie i wdzieczni bedziemy za sugestie :)
  • Witam, wybieramy się ze znajomymi i dzieciakami (przedział wiekowy od 1,5 - 5 lat) na tem camping w maju. Czy ktos mzoe był na tym campingu , jakie wrazenia ?
  • Witam Planujemy urlop w Holandii z 1,5 rocznym dzieckiem. Jedziemy samochodem. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć jakie wycieczki i atrakcje zaplanowac? Oczywiście niezbyt wyczerpujące dla dziecka. Będziemy w okolicach Bredy ale możemy przenocować np. w Amsterdamie aby lepiej poznać miasto (może ktoś zna jakieś tanie noclegi?). Z góry dziękuję za wszelkie sugestie Justyna
  • Ponieważ wybieram się z dziećmi do Delfinarium w holandii szukam fajnego noclegu (nie drogi hotel) Czy może ktoś się podzielic namiarami? Sylwia
  • Drodzy forumowicze. W maju wybieramy sie z naszą córcią (obecnie 10 miesięcy) do Holandii. Jedziemy swoim samochodem do rodziny. Mam tylko do Was pytanie jakie dokumenty musimy skompletowć aby wyjechać. Teraz niby paszporty juz nie potrzebne, ale nie wiem jak to jest z dzieckiem. Napiszcie, jesli ktos ma juz doswiadczenie w tej kwestii i doradzcie. Chodzi mi także o sprawy zwiazanie z ewentualnym ( nie daj boże) leczeniem. Co wypełniać, gdzie załatwiać, proszę poradzcie.
  • Witajcie, planuję podróż samochodem do Brukseli z moją rodzinką, w tym córeczką, która ma 1 rok i 7 m-cy. Mam jednak duże wątpliwości, jak takie małe dziecko zniesie taką długą podróż (zakładam do 20h). Wydaje mi się, że kilkugodzinna podróż dla takiego dziecka to dużo. Czy ktoś z Was ma może podobne doświadczenia? Jak dziecko przetrwało? czy mieliście jakieś problemy? Proszę o radę. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się