holandia

(6 wyników)
  • To dla nowych forumowiczek, żeby wiedziały skąd holenderskie i zawrócone mamy " Jestem często proszona o to, aby opisać przeżycia związane z wychowywaniem niepełnosprawnego dziecka - aby moc wyobrazić sobie, jakie są to uczucia. To jest tak: Kiedy planuje się mieć dziecko, to jest tak jakby się planowało wspaniale wakacje do Włoch. Po miesiącach oczekiwania ten dzień nadchodzi. Samolot ląduje. Stewardesa przychodzi i mówi: "Witamy w Holandii." "W Holandii?" - pytasz. "Ja...
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2507915.html
  • Mam na imie Agnieszka, jestem mamą 9 letniej zdroweji ślicznej dziewczynki oraz 4 miesięcznego ślicznego chłopczyka. Nigdy nie sądzilam, że ciężka choroba dziecka przydarzy się własnie mi,mślałam, takie rzeczy się nie zdarzają, no, może w filmach. Nigdy nie zapomnę szoku, jaki przeżyłam, gdy lekarz powiedział mi o chorobie syna. Jest mi bardzo ciężko, nie potrafie niczym sie cieszyć, moje mysli obsesyjnie krążą wokół synka. Gdy na niego patrzę czuję ogromną radość i jednocześnie s...
  • Chyba jestem niedouczona w tym temacie , czy znajdzie się dobra dusza, która mnie oświeci. Mogę poszperać po forum, ale pewnie nie znajdę szybko. Dziekuję dobrej duszy. m.
  • serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2995204.html
  • Artykuł pod takim tytułem ukazał się wczoraj w Fakcie, opisywał lekarzy w Holandii, którzy "od 5 lat zabijają noworodki, które - ich zdaniem nie mają sznsy przezyć! Ta szokująca informacja wyszła na jaw zupełnie przypadkowo. Szpital akademicki Groningen najpierw bowiem poprosił rząd o wyznaczenie zasad wykonywania takich egzekucji, a potem przyznał, że robi to od lat. Jak? Metodą prostą i sprawdzoną: wstrzykując dzieciaczkom preparat zwiotczający mięśnie lub silny środek uspokaja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się