Forum Społeczeństwo Emigracja
ZMIEŃ
      holandia

holandia

(6 wyników)
    • Już ponad 10 tyś. Polaków w Holandii zarejestrowało się w portalu MojaNiderlandia.pl. Najciekawsze funkcje to największe forum Polaków w Holandii, Darmowe ogłoszenia w Holandii i Belgii oraz ciekawe. Wszystko to na stronie
    • Witam za jakis czas wyjezdzam do pracy w Holandii na co najmniej rok i nie bedzie mnie przez czas w kraju, pracodawca bedzie mi przelewal pieniadze w euro na konto kazal mi zalozyc konto walutowe zebym mogl sobie wyplacac pieniadze bedac w Holandii- wiadomo za cos trzeba sie ubrac i cos zjesc. Jednoczesnie jade tam zeby oszczedzac i chcialbym zeby czesc kwoty ktora zarobie trafiala do Polski w zlotowkach. Jak wiadomo euro idzie w dol i jak dopiero po roku przyjade i wymienie cala su...
    • znacie jakichs tanich operatorow ktorzy maja promocje na rozmowy,smsy z holandi do polski?niedlugo wyjezdzam a musze miec staly,czesty kontakt z bliskimi.wiem ze w anglii jest bardzo duzy wybor promocji i polaczenia doslownie za gorsze a jak jest z holandia?
    • Ktos sie wybiera??
    • mam pytanie jak spoleczenstwo holenderskie reaguje na bicie gejow?? Udziela poparci i dziekuje, czy mozna spodziewac sie w przypadku bicia gejow , ze zadzwonia na policje??
    • Hej, czy ktoś z was próbował przygotowywać się do wyjazdu pod kątem języka? Ja chciałabym móc się porozumieć w sprawach podstawowych, kupiłam więc Niderlandzki Kurs podstawowy i jestem naprawdę zadowolona - za taką cenę kupić taki porządny kurs to naprawdę rzadkość. Jest w nim książka i dwie płyty - najistotniejsze tematy, które mogą mnie spotkać na obczyźnie, dlatego myślę, że naprawdę warto. Aż się zastanawiam, czy nie kupić dalszej części - Krok dalej. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się