horoskopy

(7 wyników)
  • Horoskop(49)

Wiem - forum tarotowe :) Ale Nielaik i rozmowy Godotki z Zetem mnie zaciekawiły i wykreśliłam sobie horoskop z astro.com. No i jestem jak dziecko we mgle. Jak czyta sie obrazek? Byłby ktoś uprzejmy dwa zdania chociaż? :)
  • Nie lubię od zeszłego tygodnia. 2 razy pod rząd spytałam ile trafień będę miała w dzisiejszym losowaniu Lotto (duży lotek) i dwa razy wylosowałam 6 Kielichów. I of course dwa razy dostałam tylko jeden z 6 dostępnych.
  • Witam Czy ktoś korzystał z wróżb u tej Pani www.horoskopy.cba.pl/ albo www.wrozka.org.pl/ ? Jeśli tak, to czy jest dobrą wróżką i jej wróżby się sprawdzają? Chciałabym zamówić sobie horoskop, ale chce poznać Wasze zdanie:) Pozdrawiam
  • wiadomosci.onet.pl/1914314,69,sprawdz_czy_dotknie_cie_kryzys_i_jak_dlugo_potrwa_-_wrozki_to_wiedza,item.html To link do krótkiego artykułu. Zawsze gdy słyszę lub czytam rzeczy typu "co spotka Polske w 2009r" to tak jakbym usłyszała pytanie jak potoczy mi się życie w nowym roku. Można powiedziec wszystko i nic. I potem nie ma się co dziwić, że tylko część się sprawdza a ludzie zawiedzeni, bo nastawią się na ten maj co kryzys ma minąć (jak w artykule z linka). Chociaż pamiętam...
  • Mag Patrząc na kartę w tej pozycji, w oczy rzuca się moneta, a chciało by się powiedzieć gwiazda hollywodzka. Moneta jest koloru złota, słoneczna, żywioł ognia. Szczęściarz chciałoby się powiedzieć. Ciekawe co to ma współnego z Marsem w Baranie. Mag jest przedsiębiorczy, asertywny, na mojej karcie to akrobata. Gdybym miała ospisać człowieka, to powiedziałabym wariat, kóry nieczego się nie boi. Dobra muskulatura Maga, sprawność w żąglowaniu buławą, pucharem, mieczem, utrzymanie się jakimś c...
  • Czy można wykreślic/ wykonac horoskop dla dziecka urodzonego 2 dni temu? Pytam tylko tak orientacyjnie, bo nie wiem czy można. I nie pytam o tarota dlatego. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się