Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      horoskopy

horoskopy

(8 wyników)
    • Nie znam chyba kobiety, która nie lubi horoskopów. Ja natknęłam się na trochę inny niż wszystkie www.e-lama.pl/artykul.php?id=2572 mój syn mi go polecił, a ja pękłam niemalże ze śmiechu, jak dowiedziałam się, co mnie czeka w tym miesiącu :) A co was spotka?
    • To są totalne bzdury, a co chwila post pt: pani - Waga, pan Strzelec itp.,itd.Co o tym sadzisz, jak poderwac, itp.BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!! Załóżcie forum horoskopowe i jazda!
    • Baran 21.III - 20.IV Mars Baran to złośliwa małpa i jest ogólnie głupi. Głupi i zarozumiały. Baran dużo czyta, przeważnie gazety, z których nic nie rozumie. Dlatego Baran dzwoni po znajomych, o których wie, ze oni rozumieją, co czytają (to są głównie Wagi), żeby się od nich dowiedzieć, o czym czytał. Baran jest uparty jak osioł, a w dodatku sam się nie myje i innym tez nie da się umyć. Jak Baran posprząta, to robi się jeszcze większy bałagan. Dlatego Baran ma bałagan coraz większy...
    • Moje drogie panie, zwracam się do Was jako specjalistek. 20 kwietnia to data moich urodzin,i mam pytanie ,czy to jest juz Byk ,czy jeszcze Baran? W różnych horoskopach jest różnie. Z góry dzięki za odpowiedż
    • przykro mi to stwierdzić ale taka jest prawda wszystkie kobiety z pod znaku strzelec olano jestem czytelniczkącosmo od 3 lat i co i w tym roku jestem zawiedziona czekałam na numer o moim znaku że coś ciekawego napiszą a tu lipa...o koziorożcu to napisali i o innych też a o nas nic czyżby miejsca nie starczyło???z powodu reklam:(((((
    • Czy wierzycie we wróżby i wróżki/wróżbitów? Byliście kiedykolwiek u wróżki??Czy sprawdziła Wam się jakaś przepowiednia??Ogólnie,jakie macie podejście do horoskopów,itp. czekam na odpowiedzi, pozdrawiam
    • No wlasnie, kupilam. Bylam na 3-tygodniowych wakacjach, glownie nad morzem i zachecona tutejszymi dyskusjami postanowilam kupic sobie "Cosmo" w nadziei za dostarczy mi i ukochanemu rozrywki na plazy. Nie zawiodlam sie. Kupilam numer sierpniowy, wydanie anlojezyczne- polskiego tam nie sprzedawali. Ale dzieki temu moglismy oboje sie smiac, bo On (jeszcze) nie zna polskiego. Postanowilam i Wam dostarczyc troche wakacyjnej rozrywki-cytaty beda po angielsku (ale to chyba nie jest powini...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się