horoskopy

(4 wyniki)
  • Panie Januszu, bardzo proszę o horoskop. Do obliczenia wibracji We i Wezb podałam 2 warianty ( z jednym imieniem, oraz z 2 imionami). Zaznaczam, że posługuję się jednym imieniem, dwa są tylko w dokumentach. Do obliczenia powyższych wibracji wzięłam nazwisko obecnie używane, bez panieńskiego. Moja Wibracja Urodzenia: 2, Wibracja Dnia Urodzenia: 2, Wibracja Wnętrza: 2 (lub biorąc pod uwagę dwa imiona: 3), Wibracja Ekspresji Zewnętrznej: 9 ( a z drugim imieniem: 1), Wibracja podpis...
  • witajcie. mam pytanie. czy ktoś mógłby mi wyjaśnic czemu tak jest ? jestem numerologiczną jedynką-nic a nic mi sie nie zgadza w opisie. moj znak zodiaku-baran-rownież opis sie nie zgadza. wogole , jestem totalnym przeciwieństwem !!kiedyś ktoś mi powiedział że urodziłam się na pograniczu barana i ryb..i prawdopodobnie posiadam raczej cechy ryby.. no i tutaj w najmniejszym szczególe wszystko się sprawdza !!! to kim ja w końcu jestem ? na jaki znak mam patrzeć ?? moja data to 23,03,...
  • Witam wszystkich serdecznie:) Zapewne nie jestem pierwsza na tym forum "7" ktora zastanawia sie nad obraniem wlasciwej drogi w zyciu.Jakos tak sie zlozylo,ze nie potrafie wybrac wlasciwego kierunku(chodzi mi glownie o droge zawodowa).Dodatkowo moje malzenstwo praktycznie juz nie istnieje:( Bardzo prosze o zinterpretowanie mojej daty urodzenia, bede baaardzo wdzieczna:) moj maz-25.03.1975
  • Witam wszystkich. Urodziłam się 25 lipca 1977 o godzinie 17.00. Pełno wokół mnie siódemek (siódmy miesiąc i rok 77, godzina 17.00 i jakby zsumował 2 i 5 też wychodzi siódemka). Jak mam interpretować horoskop jako 11 czy 2 bo spotkałam się że mogę być 11 jak i 2. Co to są liczby mistrzowskie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się