Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      horoskopy

horoskopy

(4 wyniki)
    • Jak w tytule, Wodnik i Skorpion. Czy wierzyć w horoskopy i nie brnąć w taki związek, czy może gwiazdy nie mają tu nic do rzeczy i może nam się uda? może ktoś zna przykłady takich par którym się udało?
    • Można to sprawdzić.Indywidualny horoskop urodzeniowy jest najbardziej wiarygodny, ponieważ jest sporządzany w oparciu o dokładną datę i miejsce urodzin. Taki horoskop podaje informacje o charakterze, osobowości oraz wrodzonych predyspozycjach. Cechy te oddziaływują na całe nasze życie. Sprawdź swój horoskop na www.sylwesteroferty.pl w dziale >horoskopy on-line< Tak jak ja na wiele spraw zaczniesz patrzeć inaczej. Pozdrawiam
    • Mam na to sposób. Mianowicie wspomagam się horoskopem, ale nie takim gazetowym.Indywidualny horoskop urodzeniowy jest najbardziej wiarygodny, ponieważ jest sporządzany w oparciu o dokładną datę i miejsce urodzin. Taki horoskop podaje informacje o charakterze, osobowości oraz wrodzonych predyspozycjach. Cechy te oddziaływują na całe nasze życie. Sprawdź swój na www.sylwesteroferty.pl w dziale bodajże >horoskopy on-line< Tak jak ja na wiele spraw zaczniesz patrzeć inaczej. ...
    • oto cytat / Rzadko się zdarza, by los człowieka był astrologicznie tak mocno związany z losem jego kraju, jak los Ojca Świętego. Co więcej: by jego całe życie stało pod znakiem wojen, przemocy, krwi. A przecież Karol Wojtyła to najłagodniejszy (choć i najbardziej uparty) człowiek na świecie. Urodził się 18 maja 1920 roku (to rok wojny polsko-rosyjskiej). Słońce i Księżyc były wówczas w Byku, a pamiętajmy, że Polska również ma Słońce w Byku. Księżyc był akurat w nowiu, a to ozna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się