Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      horoskopy

horoskopy

(9 wyników)
    • Przecież to sakramenckie bzdury.
    • BARAN Jest 21 III, rozpoczyna się wiosna, słońce wchodzi w znak BARANA, rozpoczynając Rok Astrologiczny. Dzieci urodzone w tym znaku są wściekłe, kłamią, histeryzują, kradną cukierki, niszczą ubrania i kłócą się z rodzicami, których prędko wykończają psychicznie. PANI BARAN Wygląda zwykle dość efektownie dzięki wyzywającemu spojrzeniu, dużemu biustowi i zbyt ekstrawaganckiemu ubraniu. Musi natychmiast być w centrum uwagi. Przysiada się do pierwszego lepszego pana, który np. jest ...
    • Ja nie jestem pewna. Chociaż staram się nie wierzyć. Jestem wściekła na siebie ilekroć przeczytam coś tego typu, bo albo będzie źle i wtedy wpadam w dołek, albo ma być wspaniale, a wcale nie jest i znowu przykrość. Z tego samego powodu nigdy nie pójdę do wróżki. A jak to z Wami bywa?
    • Zastanawiam sie czy wierzycie we wszelkiego rodzaju przepowiednie? Wrozby i horoskopy to dla mnie zabawa - czytam i zapominam o nich natychmiast. Ale sny? Ostatnio snilo mi sie cos milego - i czulam radosc jakby to bylo na jawie! Prosze, piszcie czy tez Wam sie tak zdarza.
    • wierzycie? czytacie ukratkiem? ostatnio czytuję i wszystko tak pasuje do mojej obecnej sytuacji życiowej... a potem sobie myślę: boshhhe, przecież nie mam 12 lat, żeby wierzyć w te bzdury....
    • mamy ten szablon, szablon zachowan i kanonow, kto jest ladny, kto jest madry, skad to wiemy? wszyscy to wiedza, dlaczego ogladasz sie za kobieta na ulicy? skad wiesz ze jest piekna? o naiwnosci, skad wiesz ze czlowiek ktorego spotkales pare godzin temu i ktory wyglosil pare interesujacych zdan jest madry, skad mozesz to wiedziec, po paru miesiacach ten fajny gosc oszuka cie i sprowadzi do parteru, nosimy maski a uchylenie jej rabka zawsze zajmuje kawalek czasu, czy spotkaliscie ki...
    • Wydaje mi sie, ze sprawa jest warta nowego watka, ciekawy jestem Waszego spojrzenia. Otoz w innym watku "Doppelgaenger" dyskutowalem z Renka (kazdy moze poczytac) Krotko mowiac, ona wierzy w przepowiednie i wahadelko, ja nie i dalem jej prosty sposob zweryfikowania "dzialalnosci" wahadelka. W nastepnym jej poscie podtrzymuje swoje twierdzenia, slowa krytyki do mnienie ma, oczywiscie nie przeprowadzila tego prostego doswiadczenia ktore mogloby obrocic jej piekne teorie w gruzy. Nastepn...
    • skorpion(76)

jestem skorpionem.tzn. spod znaku skorpiona.czy to coś znaczy?dlaczego utarło się, że to najgorszy ze znaków?wiem, że nie jestem obiektywna, ale nie mam najgorszego charakteru.znacie jakieś skorpiony?jacy to ludzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się