Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      horoskopy

horoskopy

(8 wyników)
    • Wątek lajtowy jakby mi która chciała zarzucić wiare w zabobony.:) Ponizej link czy pasujecie do siebie magia.onet.pl/2780,2689,214,horoskop.html U mnie się zgadza. Ja baran on koziorożeć, czyli według horoskopu "Prawdziwe wyzwanie! Muszą naprawdę się pokochać, aby móc być razem. Mało tego, muszą nauczyć się siebie nawzajem: przyzwyczajeń, potrzeb oraz metod postępowania swojego partnera A tu opisy wszystkich znaków. magia.onet.pl/2843,2689,214,horoskop.html Mój jest 90% kozi...
    • sprawdzałyście już ten link trochę wyżej, ciekawa jestem co sądzicie na ten temat, nie jest to na pewno jakieś takie, co to prezentują w gazetach, jak jesteś spod tego znaku to coś tam, a jak spod innego to coś tam jeszcze innego, oglądałam ich całą stronkę astrolabium.pl, niezła, niezła, podobała mi się, jeszcze w sumie się trochę wacham, ale raczej się zdecyduję pozdrawiam
    • Często czytam teksty typu:jako zodiakalny byk/rak/lew jestem taka i taka.Mój syn to typowy zodiakalny baran/strzelec ble ble...Czasem wypowiadają się tak, jakby się wydawało, poważni ludzie.Wierzycie,że znak zodiaku determinuje cokolwiek w waszym życiu?Nie chcę nikogo urazić,ale dla mnie to stek bzdur.Zwłaszcza w świetle niedawnych naukowych odkryć,że znaków zodiaku jest trzynaście....
    • Witam - mam pytanko - czy wierzycie w horoskopy,wróżby,tarota,przepowiednie itp.?Czy sugerujecie się horoskopami przy poznawaniu nowych osób?A może byłyście kiedyś u wróżki - sprawdziło się,to co wywróżyła?
    • www.mportalik.net/printview.php?t=736&start=15&sid=e4de3fa57692fefb32309df2c1eaa0de
    • czy miałyście ochotę postawić dziecku horoskop urodzeniowy u profesjonalnego astrologa?? alo czy któras z was to zrobiła?? pozdrawiam
    • ...jak moje dziecko ukradło mi urodziny. Otóz moja córeczka najukochańsza urodziła się we środę 28 kwietnia zupełnie tak samo jak ja, dodam jeszcze, że ja przyszłam na świat 0 12.30 a Misiań o 12.45. Wszystko przez lekarza, który kazał przestac mi przeć (dobre sobie, przestać....)dzieli nas tylko drobna różnica 28 lat.No i od tej pory moje urodziny przestały być moim prywatnym świetem, bo dla mnie wazniejsze jest, że urodziła sie ona...Aha, mężuś jest z 3 maja, więc rogate u nas towarzytswo i...
    • ...jak moje dziecko ukradło mi urodziny. Otóz moja córeczka najukochańsza urodziła się we środę 28 kwietnia zupełnie tak samo jak ja, dodam jeszcze, że ja przyszłam na świat 0 12.30 a Misiań o 12.45. Wszystko przez lekarza, który kazał przestac mi przeć (dobre sobie, przestać....)dzieli nas tylko drobna różnica 28 lat.No i od tej pory moje urodziny przestały być moim prywatnym świetem, bo dla mnie wazniejsze jest, że urodziła sie ona...Aha, mężuś jest z 3 maja, więc rogate u nas towarzytswo i...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się