horoskopy

(4 wyniki)
  • Wrzucilam na mojego bloga taki oto wpis astrologiczno-promocyjny na temat naszego forum: kuferek.blox.pl/2007/04/Forum-O-Tarocie-i-jego-horoskop.html :))
  • Serdecznie zapraszam na roczne kursy Tarota i astrologii dla początkujących i zaawansowanych, które będą się odbywać od września do czerwca w Warszawie. Zajęcia prowadzone są w kameralnych grupach (do 7 osób) według autorskiego programu Doroty Rzepeckiej i Józefiny Jagodzińskiej. Cennik, dodatkowe informacje oraz opinie zeszłorocznych kursantek: www.uni-garden.com/artykul-223,,-Kursy_I_stopnia_Tarot_i_astrologia.html www.uni-garden.com/artykul-346,,-Kursy_II_stopnia_Tarot_i_astrologia...
  • Witam wszystkich :)Nie potrafię znaleźć rozkładu, który mówiłby czysto o przyszłości związku - jak się będzie działo, co będzie trzeba razem przejść, jak wszystko się zakończy. Nie chodzi mi o rozkład partnerski typu - co myśli, co czuje itp i zazwyczaj jedna jest wtedy karta przyszłościowa dla związku. Co z tym fantem zrobić? Także poszukuję rozkładu typowo przyszłościowego na zawód (jak ta droga będzie przebiegać w przyszłości, czy znajdzie się pracę itp.) Jak również typowo p...
  • Jako, ze odezwaly sie glosy zaciekawione teoria tarotowa od strony astrologiczno-estetycznej, zaraz wyloze jej prawidla. Postaram sie zrobic to jak najprosciej, zeby kazdy zrozumial, ale jesli cos mi nie wyjdzie, to prosze niezaznajomionych z astrologia o pytania, a zaznajomionych - o pomoc :). Oddam sprawiedliwosc astrologii i najpierw kilka slow o urzadzeniu horoskopu napisze. Radix (jak sie czasem nazywa horoskop urodzeniowy) wyglada np. tak: kuferek.blox.pl/resource/austen_horoskop.j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się