horoskopy

(5 wyników)
  • Selenit 22.VI - 11.VII Osoby urodzone pod znakiem Selenitu maja wyjątkowo łagodne usposobienie. Są wrażliwe, często zamknięte w sobie, spokojne, a przy tym nieufne i nieśmiałe. Razi ich zbytnia swoboda, hałaśliwość i rubaszność, sama bowiem wykazują się ogromnym taktem i delikatnością w każdej sytuacji. Bardzo łatwo urazić Selenita, zwłaszcza, że często bywa on przeczulony na własnym punkcie, a obrażony zamyka się w sobie i niełatwo na powrót odzyskać jego zaufanie. Sele...
  • Szafir 23.IV - 12.V Szafiry to osoby rozsądne i prawe. Nie uznają krętactw, nieuczciwości i nieszczerości. To osoby wyjątkowo obowiązkowe i terminowe - przez to są cenionymi pracownikami. Są również wielkoduszne, otwarte, optymistycznie nastawione do życia, mają duże poczucie humoru, obce im jest malkontenctwo i fatalizm. Te cechy sprawiają, że szybko i łatwo zyskują sympatię otoczenia. Jednak rzadko nawiązują przyjaźnie, gdyż w stosunku do bliskich im osób są bardzo wyma...
  • Ametyst 21.XII - 9.I Osoby urodzone pod znakiem Ametystu są rozsądne, ambitne, dokładnie wiedzą czego oczekują od życia, mają jasne i niezmienne poglądy. Nie poddają się nastrojowi chwili, dokładnie analizują każdą sytuację, tworząc rachunek zysków i strat, a następnie przygotowują precyzyjny plan działania. W życiu Ametystów nie ma miejsca na improwizację i impulsywne zachowania. Cechy charakterystyczne dla Ametystów to mądrość, odwaga, ambicja. Chętnie pomagają innym, ...
  • Masz zdrowie chłopie...tyle pisania wow!! ,ale dziekuje Ci za ten horoskop,ciekawy nie powiem,chociaz wszystkie traktuje z przymruzeniem oka,ale miło jest poczytać,dowiedziałam sie,ze jestem JABŁOŃ same miłe rzeczy tam /o mnie/ho..ho...;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się