horoskopy

(8 wyników)
  • Bo ja w sumie nie. Ale wczoraj dowiedziałam się z horoskopu, że tylko ze Strzelcem stworzę prawdziwy i trwały związek... Nigdy nie znałam żadnego strzelca... trzeba poszukać! ;)
  • Spodobał mi się horoskop, więc postanowiłem sam siebie podsumować. Niestety musze się z nim zgodzić. Jak to jest ze zgadza się ze mną czy gwiazdy w jakiś sposób narzucają nam cechy charakteru i to, jacy jesteśmy. Czy to ja jestem aż tak przewidywalny a przecież nigdy w te bzdury jak horoskop nie wierzyłem?.
  • HOROSKOP(66)

Lubię takie zabawy, podsumowania podsumowałem sobie horoskop, wyszło mi ze mam - intelektualizm i umiłowanie mądrości, - chłodne, spartańskie podejście do życia, - domator, oszczędny, bystry umysłu, - Skrupulatnie, rzetelnie i cierpliwy - wolne chwile spędzam z książką w ręku lub słuchając audycji naukowo-poznawczych. - zanim podejmie decyzję musi ją gruntownie przemyśleć. - brak spontaniczność Tak po namyśle musze się z większością zgodzić, choć są wyjątki i to mnie rat...
  • Czy wierzycie w nie? Czy wasz znak zodiaku pokrywa się z tymi cechami, o których się pisze? Ciekawe, po co te horoskopy istnieją...
  • ale sie usmialam z mojego:D Barany będą spostrzegawcze i odważne. Możecie wiele zyskać i załatwić. Lepiej nie wchodzić w drogę zdecydowanym Baranom. Uda się wam załatwić sprawę, na której od dawna wam zależało. Byki szybko uporają się z każdym problemem. Uda się wam przekonać kogoś do nowego pomysłu lub rewolucyjnego planu. W każdej sytuacji postawicie na swoim, ale szanujcie cudze uczucia. Bliźnięta będą dziś bardzo zdyscyplinowane. W pracy aura sprzyja nadrabianiu różnych za...
  • Motto: Wiem. Charakterystyka znaku. Pierwsza dekada znaku to stuprocentowy Wodnik inteligentny, błyskotliwy, często buja w obłokach. Walczy o wolność. Bezinteresownie wspiera skrzywdzonych. Druga dekada znaku to połączenie Wodnika z Bliźniakiem. To wszechstronny i elastyczny, ale i praktyczny Wodnik. Ceni sobie niezależność i wolność, ma zdolności przystosowawcze. Trzecia dekada znaku to Wodnik z dodatkiem cech Wagi. Idealista, oderwany od rzeczywistości, nie zawsze wykorzystuje swoje wi...
  • W ostatnim odcinku skarżyłam się na Pana, który wierzył w horoskopy. Dziś nie podoba mi się koniec roku. Czy chcę czy nie włączy mi się podsumowywacz. Można go jakoś...zabić? :)
  • Pan spod znaku Panny To mężczyzna będący uosobieniem pewności, stabilności. Romans z nim przypomina salsę. Pozornie taniec odbywa się w miejscu, w dość stabilnym tempie a jednak wysublimowanie, naelektryzowanie erotyką i pikantność „sosu salsa” sięgają zenitu. Kiedy z nim jesteś i go obserwujesz, zastanawiasz się jak można być takim opanowanym, takim poukładanym. Jego zewnętrza powłoka jest bez skazy, ale gdyby tak mieć magiczne okulary, dzięki, którym zaglądałoby się R...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się