Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      horoskopy

horoskopy

(4 wyniki)
    • Bujdy na resorach... Kolejny sposób wyciągniecia od naiwniaków pieniędzy. Wszyscy ci wrózbici i inni naciągacze wykorzystują wasze ogłupienie... Ale to może być szkodliwe nie tylko finansowo, takie mętne niby-wróżenie przyszłości to bełkot, który może takiego "wierzącego" sprowadzić na manowce. Bo cała rzecz zasadza się na tym, żeby treść mogła być dowolnie interpretowalna, zależnie kto ją czyta. Mowa np. ogólnie o celach - a kto nie ma w życiu żadnego celu? Każdy czegoś chce, d...
    • Zapraszam wszystkich do nowej zabawy- zasady są proste. Uczestnik A pisze o sobie parę zdań, w stylu: "mam na imię Grzybosław, urodziłem się w lutym, jestem zodiakalnym Wodnikiem, lubię jeść orzeszki ziemne i noszę różowe kapcie" (i opcjonalnie zadaje pytanie w stylu:"Czy mój sąsiad pożyczy mi 09.04.2009 kosiarkę?"), a uczestnik B na tej podstawie sporządza horoskop w stylu: "Drogi Grzybosławie. Czytając w gwiazdach można zobaczyć całe życie człowieka. Gwiazdy dają nam wskazówk...
    • Baran ------ 21 marca - 20 kwietnia To będzie twoje ostatnie tysiąclecie, w następnym już będziesz nieżywy. Byk------- 21 kwietnia - 20 maja Umrzesz w czasie trwania trzeciego tysiąclecia Bliźnięta------- 21 maja - 21 czerwca Umrzesz w pierwszych stuleciach trzeciego tysiąclecia Rak ------ 22 czerwca - 23 lipca Istnieje niebezpieczeństwo, że w trzecim tysiącleciu odejdziesz. Lew ---- 24 lipca - 23 sierpnia Korzystaj z nowego tysiąclecia, bo to będzie twoje ...
    • horoskop(14)

BYK Urodzeni pod znakiem Byka są zwykle ludźmi bardzo sentymentalnymi. Wystarczy wspomnieć tu o panu Teodorze z Lublina, który od 30 lat nie pije alkoholu, ale nadal przynajmniej raz w tygodniu nocuje w izbie wytrzeźwień. KOZIOROŻEC Koziorożce sš zazwyczaj ludźmi wspaniałomyślnymi. Trudno nie wspomnieć tu o panu Fryderyku z Hrubieszowa, który niedawno, podczas przerwy w transmisji z meczu, pozwolił swojej żonie przełšczyć telewizor na inny kanał. RYBY Samodzielność jest częstą cech...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się