Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      horoskopy

horoskopy

(3 wyniki)
    • ja osobiście po to, żeby sobie poprawić humor. otwieram telewizyjnego szmatławca i czytam: "Najbliższe dni upłyną pod znakiem chaosu i kłopotów w pracy. Ktoś niezbyt cie lubi, broń swoich pozycji i nie pozwól się ignorować" no pięknie :/
    • Dlaczego ludzie wierza w horoskopy, numerologie i inne wrozby? To praktyka stara jak swiat i ciagle wszechobecna: prasa, radio... - skad to sie bierze? Ja sama nie wiem, czy wierze w horoskopy - raczej nie, ale zawsze czytam swoj horoskop, torche wierze w numerologie, chociaz dobrze sie na tym nie znam... A Wy: czytacie i wierzycie czy tylko czytacie albo i nie?
    • Nie moge znaleźć starego watku :) a poza tym - tam moze niech bedzie dyskusja jako taka, a tu horoskopy :) Najpierw wklejam kosmogram - :) jest bardzo silny i wksazuje bardzo jednoznacznie na twoje cechy charakteru i osobowosci - jestem bardzo ciekawa jak jest w rzeczywistosi :):):)bo zadko się zdarzą tak czytelny obraz . Wiec albo zinterpretowałam dobrze wszystko albo totalnie dałam plame :) [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/ac/nnbn/OlGtdMwtdS6oWnornB.jpg[/img]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się