iga

(4 wyniki)
  • BUUUUU myślałam, że lepiej to wytrzymam nie spałam całą noc i dzisiaj rano po wyjściu moich zuchów (tata poszedł odprowadzić bo ja pewnie bym nie oddała sobie trochę pochlipałam w podusię ... i co ja teraz będę robić??? cały domek pusty nie ma z kim się powygłupiać i komu bajkę opowiedzieć ... pewnie za parę godzin mi przejdzie ale na razie muszę się trochę pożalić ..... moja dziewczynka już jest tak duża i poszłą w świat no cóż ale tak chyba być musi ... zostaliście tylko Wy ... wię...
  • witajcie:-) Dawno mnie tu nie było... Moja mała Kinga (ur.09.01.2002) od lipca zeszłego roku choruje dość sporo. W ciągu 5 miesiecy miala 5 x zapalenie oskrzeli W koncu załatwiłam badania w szpitalu - aby sprawdzic, co moze byc przyczyną. Wyniki badan dostałam dzisiaj: m.in.: Hb - 10,7 !!! to chyba za mało Ig E całk. 59,3 IU (norma do 29,0), IgM 0,98 g/l, I0,50 g/l, IgG 0,5,4 g/l wymaz z gardła - Streptococcus pneumoniae WR: PNC, Amp, Cefuroxim, Biotaxym, Erythromycin i o co chodzi???? ...
  • Jak śpią wasze dzieci??? Bo moja roczna córka, która śpi z nami zaczynając od normalnej pozycji przechodzi w poprzek a kończy na do góry nogami. Do tego całą noc się odkrywa. Kiedy ją przykryję śpi tak 1 minutę. Czy ja mam co godzinę kłaść ja na poduszce czy dac jej spokój? A co z przykrywaniem? W domu mam 24 stopnie. Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się