iga

(9 wyników)
  • Z tej okazji kilka fotek :) picasaweb.google.pl/Zuzzem/JubileuszowyPokazNakryGOwy18MiesiCy?authkey=YznMtANUvCA#
  • Igutku kochany, tak szybko rosniesz i jestes najcudnowniejsza coreczka o jakiej moglam zamarzyc. Dziekuje, ze jestes!
  • Mamy zarezerwowany do poniedzialku rano w salonie ostatni model peugeota 207 z noworocznej promocji. Nie znam sie na autach, potrzebuje niezbyt duzego samochodu miejskiego do wozenia dzieciakow (wiec z tylu wlasciwie na stale 2 foteliki), bagaznik, ktory pomiesci stelaz mutsy z podwojnym siedziskiem. Jeszcze jest chwila na podjecie decyzji. Jesli ktoras chce powiedziec cos za/przeciw temu autu albo polecic inne w podobnej klasie to baaardzo prosze! Dodam tylko, ze niektore marki odpadaja (z r...
  • Iga ostatnio jak jest zła (najczęściej, kiedy proszę, żeby oddała mi komórkę, na której ogląda filmiki, a ja muszę zadzwonić), uderza ze złością ręką w ścianę, w stół, kanapę, a ostatnio zaczęła podwijać sobie rękaw i bije się w rękę. Trochę mnie to przeraża, takie to metodyczne razy, z całkowitym spokojem ale i zawziętością. Tłumaczę jej, że nie wolno się bić, że powinna się raczej pogłaskać. Poradźcie, jaki inny sposób jej zaproponować na rozładowanie złości, rozgoryczenia, zniecierpliwien...
  • Nowinki(4)

W ostatni weekend Iga po raz pierwszy byla w teatrze, na Calineczce (w Igowej wersji to raczej "Calinka"), wyszla podekscytowana i zachwycona, codziennie nawiazuje do sztuki, wspomina bohaterow i wszystko, co tam widziala, nio i chce jeszcze. Na pewno wkrotce sie wybierzemy, jest jeszcze w repertuarze co najmniej jedna pozycja odpowiednia dla naszych dzieci. Kto chetny z nami? Od poniedzialku Igutek wyrusza na przedszkolna przygode - na razie na kilka godzin dziennie, bede ja w poludnie odbi...
  • Stało się, a tak bardzo miałam nadzieję, że Iga uniknie tego przynajmniej w pierwszym roku życia. Niestety, od wizyty w środę u lekarza, katar ciągle narastał, gorączka - skończyło się na lekarskiej wizycie domowej dziś wieczorem. Zła jestem, bo w środę lekarka zlekceważyła tę infekcję tłumacząc, że to przez ząbkowanie. Iga po tych kilku dniach ledwo żywa, umęczona, że nie może swobodnie oddychać, połykać itd. Teraz już po antybiotyku, nurofenie i butelce wreszcie zasnęła, ale słyszę, jak jej...
  • Jestem z powrotem po krotkim wyjezdzie i kilkudniowej wizycie mojego ojca. Z nowosci - Rys, ktoremu niepostrzezenie stuknelo 5 miesiecy, bogatszy jest o pierwszy zabek, Iga zaprzyjaznia sie z nocnikiem, a ja mam krotkie wlosy i swietnie sie z tym czuje :) We wrzesniu planujemy jeszcze troche dluzsze wakacje, ale poki co milo mi do Was powrocic. Aha, dla Wroclawianek i Okolicznych mam kilka propozycji, ale to raczej w oddzielnym watku.
  • Na razie Iga, Tomek i Zuzia. Trzymajcie kciuki żeby Rysia nie dopadło. Zuzia dużo zdrówka dla Was
  • Mam na imie Zuzia, jestem z Warszawy. Moja coreczka Iga urodzila sie 20 07 2007. Wczoraj po raz pierwszy zle sie poczula - dostala kataru i w nocy miala 38stopni. Dalam jej paracetamol i odciagalam katar frida. Teraz goraczka zeszla, jest katar i kichanie. Kupa od dwoch dni tez jest jakas taka dziwna - mocno "wybuchowa", nie wiem, czy to ma zwiazek. Po poludniu idziemy do lekarza. Kiedy Wasze dzieci po raz pierwszy mialy infekcje? Od poltora tygodnia nie karmie juz piersia, zastanawiam sie, c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się