Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      imbirem

imbirem

(7 wyników)
    • najnowsze doniesienia na ten temat trwaja badania kliniczne wyniki sa obiecujace findarticles.com/p/articles/mi_6801/is_2_20/ai_n31339989/
    • Mam pytanie, czy ktoś stosuje może taką właśnie herbatkę na oczyszczenie stawów ze złogów? Jezeli tak, to bardzo proszę o przepis, no i oczywiście o informację czy pomaga.Pozdrawiam.
    • Żurek O- wrzątek Z- w całości mała marchewka, pieruszka M- cebula, czosnek sporo (jeśli nie jest w zakwasie) tymianek, pieprz w całości, litek laurowy, majeranek W- sól ,biała kiełbaska ( jak ktoś chce z mięskiem) D- zakwas żurku wraz z mąką z zaczynu O- kilka listków swiezego majeranku Z- tu mozemy dodać gotowane jajeczko Jak toś lubi bardziej intnsywniejszy żurek można cebulkę podsmażyć namaśle i wetedy taka cebulę dodajemy w Z- ziemi,
    • Witam, ciesze sie ze znalazlam to forum, mam nadzieje, ze z czasem sie rozwinie. Czy macie jakies wiadomosci co do jednodniowego postu? Nie wiem czy mozna go wlasciwie nazywac glodowka, w koncu jeden dzien to nic takiego. Mialam kiedys ksiazke na temat glodowek, nie pamietam nazwiska autora, i tam bylo napisane, ze po jednodniowym poscie powinno sie wychodzic z niego jedzac np. surowke ze swiezek bialej kapusty z czyms tam. W ogole mam wrazenie, ze te rozne dietetyczne uwagi o ...
    • grypa(16)

Półprzytomna piszę z prośbą o sposoby na grypę, bo przypuszczam że właśnie mnie dopadła:-( Zaczeło się od bólu stawów, potem gardła i chrypki, następnie doszedł katar, ból zatok (połączony ze spływaniem ogromnej ilości wydzieliny), dreszcze, poty, zawroty głowy, osłabienie i temperatura. Dodam że 2 miesiąc leczę się na kandidę (dieta, leki, probiotyki) i 4 dzień biorę Gripex, wit. C, B complex, srebro koloidalne i czosnek. Niestety nie widzę poprawy a za żadne skarby świata nie ...
    • Witam, poszukuję ziół do leczenia reumatyzmu u siedmioletniej córki. Może ktoś wie jak je sporządzić? Pozdrawiam: Rafał
    • Witam wszystkich. Jestem tu pierwszy raz. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, jakie produkty są dla organizmu rozgrzewające, a jakie działają oziębiająco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się