Forum Gospodarka Network marketing, MLM
ZMIEŃ
      informacjom

informacjom

(4 wyniki)
    • Szanowny forumowiczu, bardzo proszę o niezamieszczanie na tym forum reklam. To miejsce jest bardziej edukacyjno-dyskusyjne. Przykro mi, ale taki byłzamysł, do reklamowania się służą inne miejsca w sieci, prasie, radio czy telewizji. Reklamy z tego forum będą usuwane. pozdrawiam networkforum
    • niedawno natkonołęm się na strone która oferuje mi 4 pakiety które musze kupić każdy po 5 zł. W sumie więc zaiwestowałbym 20 zł (ale to nie jest najważniejsze) Potem wpisuję swoje dane w jakims formularzu i zarabiam na 4 poziomach Chciałem się spytać czy to jest wogóle legalne i czy można wogóle na tym zarobić Proszę o opinie osób które próbowały swoich sił w tym biznesie i czy coś osiogneły. Proszę o rzetelne odpowiedzi z góry dzięki :]
    • Szukam informacji o akunie:ile kosztuje starter? CZy istnieja juz struktury na gornym slasku? Jak dlugo firma dziala w polsce? Bede wdieczny za info Pozdro
    • Słyszał ktoś o nanoproduktach? Wysoki starter, ale może warto? Kikladziesiat ludzi w Polsce, profesjonalne szkolenia - zupełnie inne niż do tej pory. A takich produktów jeszcze w Polsce nigdy nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się