Forum Gospodarka Fundusze UE
ZMIEŃ
      informacjom

informacjom

(4 wyniki)
    • Witam! Może ktoś chciałby podzielić się doświadczeniem w pisaniu projektu z Priorytetu IX działanie 9.1.2? Ja zasiadam do przygotowywania projektu i chcę ruszyć z lekcjami języka angielskiego w 2009 dla dzieci klas 1-3 w nowoczesny, innowacyjny sposób. Przeczytałam POKL i kupę innych dokumentów i na razie jestem dobrej myśli :) Zobaczymy jak dalej :) Mam nadzieję, ze mnie nie zniechęcicie. Jeśli planujecie pisać projekt dla tego poddziałani zostaw swój nick. Pozdrawiam wszystkich
    • witam, chcialbym sie dowiedziec do kiedy beda dzialaly doplaty z funduszy europejskich, ostatnie obecnie znane sa na lata 2007-2013, czy po tym okresie bedzie cos jeszcze realizowane; tj. konkursy, doplaty itp. prosze o rzeczowe informacje, moze z podaniem zrodla, gdzie szukac takich wiadomosci. dziekuje!
    • Witamy na forum eksperckim. Zapraszamy do komentowania i zadawania pytań ekspertom firmy Ernst&Young, którzy w miarę możliwości postarają się odpowiedzieć na Państwa pytania dotyczące funduszy unijnych. Redakcja Gospodarka.Gazeta.pl
    • Chciałabym się dowiedzieć czy młode osoby prowadzące własną działalność gospodarczą(dokładnie handlową)mogą uzyskać pomoc finansową na rozwój firmy i poszerzenie działalności(konkretny program, priorytet i działanie). Dziekuje za rzeczowe odpowiedzi, pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się