Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      informacjom

informacjom

(42 wyniki)
    • Poszukuje opinii na temat wyżej wymienionej hurtowni odzieży używanej. Proszę o wszelkie informację.
    • Sort - ciuszki dziecięce I gatunek 8 zł/kg. Przy większych zakupach (pow. 100 kg) cena 7 zł/kg. Więcej info na maila.
    • Zapraszamy do Hurtowni BRITEXUS w Kostwocu, przy trasie Warszawa-Katowice. Dziś od 9:00 rozpoczynamy sprzedaż nowej dostawy door to door z Anglii. Dla zainteresowanych ważna informacja, nie prowadzimy sortowni ani sklepów, wszelkie informacje 602-320-198 lub 606-144-963 Pozdrawiam.
    • Zapraszam na nowe forum LUMPEKSY I ODZIEŻ UŻYWANA. Tam możesz pisać i reklamować się bez granic. Nikt nie usunie Twojego postu (chyba, że jest obraźliwy :P Korzystajmy dowoli z forum, które jest ogromnym obiegiem informacji. Nie blokujmy użytkowników !!!! Sprawdź sam!!! forum.gazeta.pl/forum/f,93598,LUMPEKSY_I_ODZIEZ_UZYWANA.html
    • Posiadam w sprzedaży odzież belgijską jest to sort wiosna-lato. Ciuszki są pakowane w bele o wadze ok 130-140 kg, są prasowane i elegancko poskładane orginalnie w Belgi. Odzież jest czyściutka nie zawiera błędów sortowniczych. Jes tam przewaga odzieży damskiej, jest też dość sporo odzieży dziecięcej. Towar jest modny, na czasie (bez babcinej galanteri)Cena 26zł/kg Hurtownia ANBEL TEL.501-315-669 Zapraszam do współpracy.
    • Witam Mam do sprzedania odzież damską dla puszystych i nie tylko . Odzież nowa nieużywana rozmiary 0d 42-44... po 56 a moze i większe. Dużo tego nie będzie obecnie max. około 70 kg. Cena za kg 40 zł netto. Oczywiście wystawiam faktury vat zapraszam zainteresowanych
    • Zapraszam do zakupu naszego towaru w Anglii. Sort wysokiej jakosci, wglad w kazdy worek. Cream + 1 gat 50/50. Zapraszam Joanna 0447825911929
    • sprawdz i przekonaj sie zapraszamy do wspolpracy pracujemy w Angielskiej firmie jako sprzedawcy na polske. przyjedz sprawdz, kup i przekonaj sie o jakosci. napisz do nas a przeslemy cennik o wszelkie informacje usedclothes30@yahoo.co.uk
    • Szanowni Państwo Jeżeli szukacie Państwo pomysłu na własny biznes w szeroko pojętym temacie odzieży używanej to przedstawiamy ofertę w zakresie dystrybucji jako Regionalny Dystrybutor/hurtownik odzieży używanej.Nasza firma sama prowadzi zbiórki odzieży używanej w Szwecji i poszukuje w Polsce na poszczególne regiony dystrybutorów.Rynek zbytu jest bardzo duży,gdyż w każdym nawet najmniejszym mieście jest kilkanaście sklepów z tanią odzieżą.Z racji tego iż nasza firma sama prowadzi zbiórk...
    • Mieszkam w Anglii i posiadam kontakty z firmami oferujacymi odziez w dobrym gatunku. Kategorie: -outlet -creme -sortA Poszukuję osób zainteresowanych wyżej wymienionym towarem,ewentualne dosta...
    • witam otwieram sklep i szukam hurtowni z sortowanymi ubraniami. mieszkam w woj. mazowieckim ale nie chciałabym hurtowni z warszawy gdyż towar tam jest bardzo drogi . może ktoś zna dobrą hurtownie gdzie mogłabym kupić towar sortowany bo niesortu się boję i gdzie można by było obejrzeć towar.BARDZO PROSZĘ O JAKIEŚ INFORMACJĘ TYM BARDZIEJ ŻE SKLEP BĘDĘ MIAŁA W 40 TYŚ MIEŚCIE
    • Odstąpię dochodowy sklep 40m2 z używaną odzieżą w centrum Warszawy: atrakcyjny wypromowany lokal, wyprasowany towar, stali klienci, niskie koszty wynajmu. Zmieniam branżę, więc nowemu właścicielowi służę wieloma cennymi informacjami z branży i poradami na temat uruchomienia/prowadzenia sklepu. 662-300-365
    • Sprzedam odzież używaną z Anglii.Więcej info na maila...
    • dziwi mnie to ze nie dzielicie sie dobrymi adresami hurtowni, przeciez nasze sklepy sa w całej Polsce porozrzucane i nikt nikomu nie zagraza!!!!!!!! Wiec jesli ktos by chciał mi pomoc to prosze o adresy hurtowni w wielkopolsce... dzieki
    • Witam, mam do sprzedania nowa odzież typu outlet znanych zachodnich firm jak ORSAY< NEXT<JENiFER jak równiez polskich producentów firmy, LEMAR< GEBER<SUMMER TIME< AGATA RE i inne. Zainteresowanych prosze o kontakt mail nowacka1@gazet.pl
    • Witam, mam do zaoferowania CREAM dziecko 0-4 lat minimum 30 szt zamowienia... Sa to ubranka znanych firm angielskich: NEXT, GAP, CHEEROKE, UMBRO, NIKE, DISNEY, LADYBIRD, MINI MODE ITP.. 7,50zl/ szt zainteresowanych zapraszam do obejrzenia przykladowych zdjec www.tanioszek.fotosik.pl wiecej informacji na maila.. prosze podawac..
    • Serdecznie zapraszam Klijentów, we wtorek około godziny 9-10:00 rozpoczynamy sprzedaż. Jak pewnie stali bywalcy forum zauważyli nastąpiła zmiana personalna i na forum w imieniu firmy występuje Jarek Nowakowski. Liczę na miła i satysfakcjonującą współpracę i pozdrawiam.
    • Witam Panstwa Jestesmy nowootwarta hurtownia końcówek kolekcji ( tzw. outletu ). Posiadamy w swojej ofercie ubrania różnych marek, między innymi: Only, Vero moda, Zara ( Bershka, Stradivarius ), M&S i wiele innych. Ubrania damskie, meskie i dzieciece JESIEŃ W tej chwili posiadamy na stanie sliczne damskie ciuszki, bardzo modne i oryginalne kolekcje 2006/2007 jesień. I gatunek. Śliczne kurteczki, bardzo oryginalne sweterki, spodnie, spodnicznki, bluzeczki itp. CENA TYLKO 77 zł...
    • B R I T E X U S ! ! ! Zapraszamy na zakupy, nowa dostawa door to door! Sprzedaż 19.12.2006 od około 12:00, towar prosto z Anglii. Wszelkie informacje www.britexus.pl lub tel. 602-302-198 lub 606-144-963 Następna dostawa w styczniu 2007.
    • Witam!!! Wiem że nie jestem pierwsza która o to pyta bo przeczytałam już wiele postów na wielu forach odnośnie tematu, lecz nie uzyskałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania jeśli możecie mi pomóc to wielkie dzięki.Otóż jak wiele osób na tej stronie szukam pomysłu na mały biznes nie chcę mieć kokosów tylko tyle by było mnie stać na utrzymanie mojej małej rodzinki. I tu pojawia się pomysł na sklep z odzieżą używaną. Boje się otwierać biznes w ciemno nie znając jakie dochody be...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się