Forum Gospodarka Kredyty hipoteczne
ZMIEŃ
      informacjom

informacjom

(3 wyniki)
    • który bank wybrać? Kredytbank, Millenium, mBank,GE Money, Multibank, Polbank czy BGŻ? byłem w każdym, ofery sa porównywalne. chce ok 100tys w CHF? który z nich najlepszy i najbardziej przyjazny klientowi?
    • Witam serdecznie, moje pytanie dotyczy oczywiście kredytu hipotecznego, ale pojawiły się trudności. Może zacznę od początku. W 1999 roku mój mąż prowadził działalność (był tasówkarzem). W ciągu otatnich trzech miesięcy działalności nie opłacił wszystkich składek w ZUS-ie i wyjechał za grancę zapominając o tym. Wrócił w 2004 roku. W 2005 roku wzięliśmu ślub, a w 2006 (pod koniec) przyszła informacja z ZUS-u o zadłużeniu (wynosiło wraz z odsetkami ok 12000 tysięcy). Poniewaz nie p...
    • Witam, planuje kupno domu na rynku wtornym bez srodkow wlasnych. Na ten cel potrzebuje 100% - 110% wartosci. Posiadam obecnie jedna nieruchomosc na ktorej mam dwa oddzielne kredyty hipoteczne w mbanku (refinansowany i na remont). Po sfinalizowaniu zakupu i przeprowadzce planuje sprzedac pierwsza nieruchomosc i splacic okolo 45% kredytu. Zakladam ze nieruchomosc uda mi sie sprzedać w ciagu 6 do 18 miesiecy. Prosze o informacje, ktory bank ma najlepsze warunki na ta okolicznosc. Oc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się