Forum Towarzyskie Świat wg Singli
ZMIEŃ
      informatyka

informatyka

(10 wyników)
    • Informatyk poznał nową dziewczynę. Zaprosił do siebie na chwilę relaksu. Jednak w momencie najwyższego uniesienia panienka okazała się epileptyczką. Dostała ataku padaczki. Zdezorientowany informatyk dzwoni na pogotowie: - Przyjeżdżajcie szybko. Przyjaciółce zawiesił się orgazm.!!
    • Informatyk poznał nową dziewczynę. Zaprosił do siebie na chwilę relaksu. Jednak w momencie najwyższego uniesienia panienka okazała się epileptyczką. Dostała ataku padaczki. Zdezorientowany informatyk dzwoni na pogotowie: - Przyjeżdżajcie szybko. Przyjaciółce zawiesił się orgazm!! czyż nie jest to urocze i jakież prawdziwe?? :DDD
    • Nie lubie informatyków, zwłaszcza jednego... grrrr Aktualnie, żeby wysłać mailaz firmowego adresy musze zrobić restart komputera! A ten mi mówi, że nic na to nie poradzi!!! No chyba zastrzele tego parainformatyka! grrr... znikam na czas ponownego uruchomienia kompa :/
    • pomózcie zagubionej badaczce naukowej... na jakiej zasadzie działaja bazy danych, wyszukiwarki internetowe? czy to moga byc algorytmy np? bo wpisuje jakąs fraze i wyrzuca mi iles mozliwosci??
    • Chciałam otworzyć gg, klikam na czerwone słońce i całość znika-zamyka się. Ponowiłam próbę i to samo. Odinstalowałąm i zainstalowałam ponownie gg. Nadal nic. Czy ktoś wie o co chodzi?
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=56018158 Zabawni. I umieją naprawiać to, co się popsuło. Czasem niepozorni, ale czy to wada? Ja tam ich lubię. O informatykach.
    • po dłuuuuuuuugiej walce dostałam zgodę na zakup nowego komputera (w moim co i rusz pojawial sie komunikat, że zabraklo miejsca na dysku C :-)). Blisko dwa miesiace informatyk ten nowy cud techniki składał, konfigurował, dopieszczał i bóg wie co jeszcze z nim robił ;-) Dzisiaj na biurku powital mnie nowy monitorek (kurde, ale teraz tu pusto), a pod biurkiem nowa "skrzynka". Pełna zapału zabrałam się do pracy i co? Mam juz tego dosć!! Nie jestem w stanie nic zrobic. Co i rusz progra...
    • Cześć !! Znowu zginął górnik... Przed chwilą przeczytałem o wypadku w kopalni Śląsk... Straszne (zostawił żonę z dzieckiem). Jakieś refleksje na temat pracy w górnictwie?
    • macie problemy ze swoim komputerem? jeszcze troche i zwariuję teraz padł mi dżwięk;( chyba poszukam faceta informatyka;)
    • mój ukochany...............komputer;/ On się wyłacza, ja go właczam........ i tak się dziś bawimy wieczorowa porą. A są przecież ciekawsze zabawy;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się