Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      informatyka

informatyka

(19 wyników)
    • Cześć,poszukuję jakiegoś dobrego informatyka.Ostatnio mam okropne problemy z komputerem a mój informatyk załamuje ręce więc pomyślałam,że ktoś powinien zerknąć świeżym okiem może to naprawi.Byłabym wdzięczna o numer i informacje czy komputer trzeba dostarczyć osobiście czy też ktoś po niego przyjedzie.Dziękuję :)
    • Studiowaliście tam dajcie jakieś informacje jak tam jest jakie podejście nauczycieli i jacy oni sami są właśnie się wybieram i szukam opinii.
    • Dajcie znać jak wam tam było, jaka kadra,wybieram się i chciałbym poznać wasze opinie.
    • Poszukuje dobrego informatyka z dojazdem do mnie. Mam problem z komputerem a mój obecny informatyk nie bardzo ogarnia temat. Kogo możecie polecić? Musi być nie drogi i znać się na komputerze. Miekszam 12 km od Ciechanowa.
    • zatrudnienie dla informatyka - Ciechanów.Informacje na stronie internetowej - www.mszciechanow.edu.pl
    • Czy w tym graj dołku są informatycy ? Ku.. !!!
    • Wybieram się na informatykę w PWSZ Ciechanów ale słyszałem że dziekanem jest jakiś sztywniak z Warszawy a ja chcę studiować z przerwami i w miarę bezstresowo?
    • Znajomosc : - sieci przewodowych , bezprzewodowych i kas fiskalnych
    • Witam, moze pytanie banalne ale ... jak sprawdzic swoje IP ??? wchodze na strone twojeip.wp.pl/?ticaid=1c252 i tu widze swoje IP ktore zaczyna sie na 87.xxx.xxx.xx ale mi chodzi o sprawdzenie mojej koncowki ktora zaczyna sie na 198.168.0.xx
    • Jak w temacie, nigdy nie mialem problemu ze zgrywaniem muzyki z Cd na twardy dysk i odrazu Windows Media Player zmianial mi na format mp3 co mozna ustawic w opcjach dzisiaj chcialem zgrac testowalem z kilkoma CD i ... lipa pojawi sie komunikat Program Windows Media Player nie może zgrać jednej lub więcej ścieżek z dysku CD. nadmienie iz mam orginalnego windowsa wszystko aktualizowane .... Jest ktos w stanie pomoc?
    • bez zbędnego tłumaczenia (zainteresowani wiedzą ocb) a więc: szukam ludzi, którzy może próbowali swoich sił w poprzednich edycjach, lub chcą spróbować, zbieram skład, chętni/zainteresowani niech się podpisują ;]
    • Poszukuje szkoły policealnej w Ciechanowie, po której mógłbym iść na studia 3 letnie do Warszawy. Profil szkoły policealnej najlepiej gdyby był związany z informatyką, komputerami oraz z pracą przy komputerze (programy itp.). Z góry dzięki mam nadzieję, że sie coś dlamnie znajdzie.
    • Powstało forum naszego wydziału. Znajdziecie je pod adresem forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35237
    • Witam Jaki serwis komputerowy polecacie w naszym mieście ? Ostatnio znalazłem ofertę firmy specmix.pl, naprawiają komputery w domu, korzystał ktoś z ich serwisu? Pozdrawiam
    • Czy ktos zna może dobrego informatyka do zepsutego portu USB w kompie ?
    • Witam, mam pytanie czy ktoś z obecnych na forum uczeszcza do Wyższej Szkoły Menedżerskiej SIG na kierunku Informatyka (zaocznie)?? Chciałbym sie zapytac jak poziom i czy ciężko sobie poradzić. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam
    • witam, czy ktoś zna jakiś firmy w Ciechanowie zajmujące się sprzedażą zestawów do podpisu elektronicznego. Od 21 lipca br trzeba bedzie mieć taki bezpieczny podpis elektroniczy by rozliczać się z ZUS-em. Jeśli ktoś ma jakies namiary na firmy z Ciechanowa zajmuące się tym to będę wdzięczny. Pozdrawiam
    • Podobno miało być lepiej - a co jest? 1. Na stronie internetowej Urzędu odwiedzających ją wita prezydent... Marcin Stryczyński! 2. W telewizji kablowej TV5 za duze pieniadze Ratusz publikuje ogloszenia o przetargach, ktore zakonczyly sie... miesiac temu! 3. Gazeta Samorzadu Miasta jest ... cienka - nie tylko objetosciowo! 4. Prezentacja prezydium Rady Miasta na stronie internetowej - Czy Pan Mossakowski naprawde nie ma chwili czasu by skreslic kilka slow o sobie? A moze za d...
    • Niedawno straciło pracę dwóch informatyków za to że byli w internecie (dyscyplinarka) myślałem że informatyk zracji zawodu musi mieć dostęp do internetu . A wy co sądzicie , czy wasz szef też by tak zrobił ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się