Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      informatyka

informatyka

(7 wyników)
    • Poszukuję dobrego informatyka w siedlcach?Czy ktoś może zna kogoś takiego? Proszę o pomoc
    • Czy w Siedlcach są informatycy? Mam wrażenie, że tylko informatycy korzystają w Siedlcach z Internetu. Mylę się?
    • Witajcie , Jeśli studiujecie na AP informatykę, napiszcie jak na dzień dzisiejszy wygląda poziom na tych studiach.Zastanawiam się jak wygląda też sytuacja w dziekanacie, a raczej poziom kompetencji osób tam pracujących . Pozdrawiam, Kasia
    • zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie założyłam temat że szukam informatyka , ale temat ten został natychmiast skasowany. Dlaczego w takim razie nie są kasowane tematy osób poszukujących lekarzy, fryzjerów,stolarzy, biur rachunkowych?Selekcja dla mnie conajmiej dziwna,niezrozumiała i niesprawiedliwa.Kilka dni temu wysłałam maila do raks5 ,z prośbą o wyjaśnienie sprawy, jednak nie otrzymałam odpowiedźi
    • Jak podała GW "dwóch mieszkańców Siedlec stworzyło specjalny program służący do automatycznego zakładania fikcyjnych kont" blokowali w ten sposób portal nasza klasa. Ciekawe co za to dostaną? hi
    • Kiedyś widziałem ogłoszenie w TV Siedlce, że szukają specjalisty do stron internetowych, i ...... chyba znaleźli. Wszystko pieknie, ale ........ Dlaczego nie mogli stwożyć własnej strony np. www.tvsiedlce.pl czy www.tvsiedlce.siedlce.pl tylko podpinać sie pod stronę TS. Niewiem z czego to wynika ??? z osczędności na opłatach za serwer, rozumiem że za tvsiedlce.pl serwis nazwa.pl życzy sobie dobrą dole ale już tvsiedlce.siedlce.pl to urząd miasta chyba aż tyle nie wyrwie. To ...
    • Temat-rzeka, ale chciałem Was zapytać o zdanie na temat uczciwości na Akademii Podlaskiej podczas rekrutacji wstępnej... Słyszałem różne opinie, ale... powiem o jednym fakcie, który przemawia za uczciwością AP: Do wielkich przegranych tegorocznego egzaminu na informatykę zalicza się bowiem - *** UWAGA *** syn prorektora AP prof. dr hab. Kazimierza Jankowskiego ************* Skoro nawet tak wysoko postawiony TATO nie "pomógł" synowi, to może z tą uczciwością nie je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się