Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      informatyka

informatyka

(15 wyników)
    • Szukam ładnego informatyka na romans. Zepsuł mi się komputer a można połączyć przyjemne z pożytecznym.
    • kto jest najlepszym informatykiem w walbrzychu?
    • Witam! Szukam pracy dla Informatyka stałej lub dorywczej. Wie ktoś gdzie szukają Informatyka?
    • Poszukuję informatyka, webmastera do współpracy ( pomocy) czy wspólnika cel- stworzenie strony internetowej ( portalu, portali) konkretne osoby które potrafią na prawdę dużo i znają się na tym. Chcesz stworzyć coś nowego i nie boisz się wyzwań a przy tym zarobić dobre pieniądze pisz morfeusz2122@wp.pl spotkamy się omówimy szczegóły. I bez pisania Troli Wałbrzyskich proszę. Pozdrawiam
    • Czy są tu jacyś informatycy ( programiści, admini, webmasterzy itp. ) ? Chodzi mi o ludzi którzy są z wykształcenia i zawodu na codzień informatykami a nie ludzi "którzy się znają na komputerach". Ile zarabiacie na rękę miesięcznie ? Razem z wszelkimi fuchami na boku itp. Też jestem w tym zawodzie i podobno za mało się cenię... Dzięki z góry za sensowne odpowiedzi :) Pozdrawiam.
    • jak w temacie - forma współpracy do uzgodnienia. tel. 501165699
    • Witam Jestem z Warszawy ale poznałem tu kogoś i chciałbym się zatrzymać na dłużej z zawodu jestem informatykiem i szukam w waszym mieście pracy w Warszawie zarabiałem około 4 - 5 tys zł miesięcznie jeśli jest w waszym miesicie firma która podobnie płaci chętnie skorzystam z info Pozdrawiam
    • Doprosić się o coś takiego pendraka to cud, we łbach im się przewraca i dupy od komputera nie potrafią oderwać. A jak już mają coś zrobić to wielkie halo !! Biorą komputer do naprawy trzymają 3 dni łaskę robią że naprawili. A jak poprosi się o pomoc to czasu nie mają taaacy zajęci już ja im bym historie sprawdził w komputerach i archiwa gg, bez żadnego nadzoru myślą że są bogami, ze wszystkie rozumy pozjadali. ooo takiego !!!! Weźcie się do uczciwej roboty.
    • Jak w temacie, proszę o podanie namiaru na sprawdzoną osobę oraz koszt usługi. Dziękuję
    • czy ktoś studiuje,studiował informatykę w Świdnicy? Jakie macie zdanie o uczelni, jaki poziom, szanse na znalezienie pracy?
    • Witam.Czy ktoś wie gdzie można znaleźć w Wałbrzychu dobrego informatyka,który potrafi odsyzkac pliki ze zniszczonego dysku? Mój laptop był już u magików,ale mówią że po kopiowaniu zdjęc komp się wyłacza, radzą zmienić dysk,ale zalezy mi na odzyskaniu ważnych rzeczy na dysku.Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam.
    • Szukam informatyka z tzw. "pogotowia komputerowego", który przyjdzie do domu ustawić komputer.Proszę o polecenie. Jaka oplata za usługę?
    • Witam!! Mam problem. Którą szkołę ponadgimnazjalną wybrać. Złożyłem podania do 3 szkół: - Zespół szkół nr 8 (energetyk) kierunek: informatyk, - ZS im. Marii Skłodowskiej-Curie w Szczawnie -Zdroju (ceramik) kierunek: informatyk - ZS Budowlano-elektrycznych w Świdnicy, kierunek: technik budownictwa. Do Świdnicy muszę dojechać ze Szczawna na plac Grunwaldzki ok. 20 minut, i z placu do Świdnicy ok. godziny, czyli łącznie 1.5h. Do innych szkół, wiadomo, dojazd nie stanowi problemu....
    • [b] Uwaga na potwora pierogowego z IP *.ssp.dialog.net.pl[/b] Wysyła w swoich postach groźnego trojana P-564 I-558 E 444 R-589 ó-477 G-569. [b]Nie otwierać postów.[/b]
    • Chcę iść na takie studia. Tylko nie wiem czy w W-ch czy we wrocku. Nie wiem ile kosztują i jaki poziom reprezentują. Proszę, o wypowiedź kogoś kto wie. Jakiekolwiek informacje. Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się