Gość: Estee IP: *.retsat1.com.pl 10.07.07, 22:36 Jeden facet do drugiego: -Po ch... ci to? I odpowiedź tego drugiego: -Po ch... to krasnoludek ma brodę! Bardzo zgrabnie wyszło ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ham Re: inteligentne riposty IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 11.07.07, 18:41 W latach zamierzchłych kiedy rozmowy z automatu były po złotówce, facet pyta drugiego przy budce telefonicznej (takie coś jak budka telefoniczna też istniało!) - Masz Pan złotego? - Gdybym miał złotego to bym go na wierzchu nosił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: inteligentne riposty IP: *.streamcn.pl 11.07.07, 21:38 o oto riposta mojego taty:D:D Pewnego razu sąsiad dla żartu dowalił tacie, że ma duży brzuch...... .... na co mój osobisty ojciec:) nie zastanawiając się ani chwili wypalił....:BO DOBRY GOSPODARZ TO KONIA PO DACHEM TRZYMA:)))))))))))))))))))))))) no i powalił mnie na kolana:) a sąsiada zamurowało tak, że nie wiedział co ma odpowiedzieć!!! nie wiedziałam, że panowie po 50ce potrafią sypać tekstami jak nastolatki:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estee Re: inteligentne riposty IP: *.retsat1.com.pl 11.07.07, 23:17 W Łacinie są 3 konstrukcje zdaniowe: ACI (acusativus cum infinitivo), NCI (nominativus cum infinitivo) i AA (ablativus absolutus) i o wszystkich trzech mówi się skrótem pierwszych liter. Nauczycielka pytała mojego kolegę o konstrukcję w jakimś zdaniu: -Jaka to konstrukcja? -ACI- odpowiada Łukasz -Źle, pomyśl- mówi nauczycielka -No to NCI chyba- odpowiada biedak -Chyba to się stół z podpiłowanymi nogami- mówi nauczycielka z uśmieszkiem -No to... PCV!!!! No po prostu cała klasa leżała na ławkach!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: inteligentne riposty Do Estee IP: 80.51.140.* 12.07.07, 22:19 Czy Ty moze jestes z Torunia i moze masz Łacine z Panią B.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estee Re: inteligentne riposty Do Estee IP: *.retsat1.com.pl 12.07.07, 23:47 Nie jestem z Torunia a Łacinę miałam daaaawno temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: inteligentne riposty IP: 85.112.196.* 12.07.07, 23:24 Podsłuchane na ulicy: Grupa chłopaków stoi przed sklepem, przechodzi dziewczyna: - Mała, chodz do nas- krzyknął jeden Dziewczyna odwróciła się i mówi - mała to jet twoja pała a ja najwyżej jestem niska. Niezbyt grzecznie ale celnie, chłopaka zatkało. Odpowiedz Link Zgłoś
axe75 Re: inteligentne riposty 13.07.07, 11:28 mała bucik ci sie rozwala.......powoli powoli tobie sie tez rozpie.. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: inteligentne riposty 13.07.07, 03:28 Upierdliwa bądź nietaktowana osoba, zachowanie od czapy. Odpowiedź: - ...a kupy ci sie nie chce?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: inteligentne riposty IP: *.broker.com.pl 13.07.07, 20:37 ja z koleji słyszałem kiedyś w tv taką oto opowieść znajomego Wisławy Szymborskiej : Pani Szymborska stoi w kolejce w aptece, a za nią pewen pan. W pewnym momencie pan ten niespodziewanie przy wszystkich, obejmując panią szymborską krzyczy do aptekarki - " prosimy tuzin prezerwatyw " na co niczym nieskrępowana pani Szymborska odpowiada rownież na cały głos - " w takim razie w najmniejszym rozmiarze prosimy " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: inteligentne riposty IP: *.wancom.pl 18.07.07, 18:11 Tekst przydaje się w sklepie, przypadku nazbyt natrętnej ekspedientki - Ekspedientka: Słucham? - Ja: A ja oglądam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowski Re: inteligentne riposty IP: *.acn.airbites.pl 20.08.07, 09:18 Lata 80-te. Moja żona (wygląda na mniej niż ma faktycznie lat) miała sprawę do załatwienia w krakowskiej PWST (wówczas). W pewnym momencie weszła grupa studentów/ przyszłych aktorów/ i jeden z nich spytał żony: a ty z którego jesteś roku bo nie kojarzę. Odpowiedź : z 52- go. Studenci byli wówczas o kilkanaście lat młodsi. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym1 Re: inteligentne riposty 20.08.07, 10:36 w szkole nauczycielka ( z wyrzutem) do mojego dziecka: XYZ, czy twój kolega naprawdę ma okropny charakter...itd ? Na to moje dziecko: nie proszę pani, to nie jest mój kolega... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowski Re: inteligentne riposty IP: *.acn.airbites.pl 20.08.07, 13:28 Jeszcze jedno o wnuku 5 lat. Tata w pracy , narozrabiał. Mama (moja córka) - Łukasz obiecałeś tacie, że będziesz grzeczny. On na to - Kłamałem! Kłamałem! Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: inteligentne riposty 20.08.07, 13:29 Słyszałem opowieść o kłutni jakiejś pary menelków na ulicy. On na koniec nie wytrzymał nerwowo i wrzasnął: - No to c.uj ci w d.pę! Na to ona: - Oby jak największy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś