kair

(6 wyników)
  • czy moglby mi ktos pomoc znalezc najtansze polaczenie do Kairu? lub ewentualnie napisac gdzie moge takich szukac? wylot pomiedzy 15.09 a 4.10, pobyt minimum 2 tyg , wylot moze byc z Warszawy, Katowic, Krakowa, Wroclawia. bylabym bardzo wdzieczna za wszelka pomoc... pozdrawiam
  • "Embrionem" do Damaszku?? to kompletna załamka. Przecież w tej lotniczej klitce na tak długiej trasie ludzie wariacji dostaną;) Poza tym do Kairu i Damaszku strasznie długi czas lotu- prawie cztery godziny. Pamiętam z dzieciństwa , że podobną trasę do Tripolisu Ił62 lub Tu 154 robiły w 3 godziny. Chyba , ze może jakiś dziwny, pokręcony korytarz dostaliśmy.
  • Witam 27.04 Wylatuje z Wa-wy do Kairu.Leci ktos również w tym czasie? Pozdrawiam.
  • tani lot do Kairu styczeń/luty?
  • Czy ma ktoś jakieś doświadczenie? Chciałabym lecieć pod koniec sierpnia na jakieś dwa-trzy tygodnie z Poznania ewentualnie Warszawy lub Berlina. Do Sharm al Sheik. Ewentualnie (a nawet lepiej:) w którąś stronę do/lub z Kairu. Z biurem na wycieczkę zorganizowaną nie chcę lecieć. Dopiero zaczynam się rozglądać więc każde rady mile widziane:))) Z ciekawości sprawdziłam w kilku biurach podróży - w części czarterów w ogóle nie chcą sprzedawać. W jednym powiedzieli 1500 zł. Rejsowym samol...
  • Hej wybieram sie z Wawy do Kairu, mam do wyboru przesiadke w Monachium z Fufthansa lub w Zurichu z Swiss. Jaka linia jest lepsza dla klienta... piszac lepsza chodzi mi o komfort, posilki i podejscie do klienta. W jednym jak i drugim przypadku mam godzine na przesiadke. Czy te linie miewaja czeste opuznienia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się