Dodaj do ulubionych

Swiss czy Lufthansa?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 13:12
Hej wybieram sie z Wawy do Kairu, mam do wyboru przesiadke w Monachium z Fufthansa lub w Zurichu z Swiss.
Jaka linia jest lepsza dla klienta... piszac lepsza chodzi mi o komfort, posilki i podejscie do klienta.
W jednym jak i drugim przypadku mam godzine na przesiadke. Czy te linie miewaja czeste opuznienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: za.lotnick Re: Swiss czy Lufthansa? IP: *.client.stsn.net 22.09.10, 15:35
      Przestan pieprzyc z tymi liniami. Lecisz tansza. Sugerujesz, ze dla jednego plasterka sera
      wiecej zmienisz linie? Kto moze przewidziec opOznienia. W ciagu godziny na lotnisku zajrzyj
      sobie do slownika ortograficznego.
      • Gość: x Re: Swiss czy Lufthansa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 16:18
        Z Monachium do Kairu lata codeshare Lufthansy - rejs faktycznie obsługiwany jest przez EgyptAir. Sam lot trwa tylko 3 godz 45 minut, warto dzielić włos na czworo? Osobiście wolałbym Swiss nawet od Lufthansy, ale co z tego? Za chwilę ktoś inny napisze zupełnie coś innego i co z tego? Jeden polubił LH bo pan mu dał dwie kanapki a drugi nie lubi CX bo pani się nie uśmiechnęła. Albo odwrotnie.
        • Gość: polarab Re: Swiss czy Lufthansa? IP: *.client.stsn.net 22.09.10, 17:48
          "Turysci" egipscy zawsze zadaja podobne pytania.
    • Gość: mmm Re: Swiss czy Lufthansa? IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.09.10, 18:31
      Nie ma różnicy. Bierz tansze. Jak chcesz sobie zwiększyc komfort podrózy to za zaoszczedzone pieniądze w drodze na lotnisko kup sobie kanapke - na 100% będzie lepsza niż ta w samolocie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka