karwina

(16 wyników)
  • pomóżcie proszę, próbuję znalezc w necie jakiś kontakt telefoniczny do poradni alergologicznej w przychodni na karwinach, czy tam nadal przyjmuje na NFZ dr Chrościcka? orientujecie się jakie są terminy?
  • wiem, że mam jeszcze sporo czasu ale chciałabym już teraz rozeznać się w temacie. Mieszkamy od niedawna na Karwinach,podlegamy pod Przychodnię u Źródła Marii.Proszę Was o polecenie mi dobrego,sympatycznego i oddanego lekarza pediatry.Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Ania
  • gdzie chodzicie na spacery ??? jestem tu nowa i na razie włóczę się po lesie, ale nie wiem, czy to bezpiecznie. po osiedlu nie mam ochoty, bo wszędzie te okropnie długie schody i bez sensu zrobione podjazdy...może możecie mi coś podpowiedzieć ??? z góry dziękuję i pozdrawiam. kasia i mikołaj (08.03.04)
  • czy ktos moze mi plecic jakiegos dobrego dentyste w okolicach Karwin? musi przyjmowac wieczorami, proszę od razu o namiary,
  • Czy macie jakies informacje na temat tego przedszkola. Strone internetowa maja zachecajaca, a jak jest w rzeczywistosci??
  • czy są mamy z karwin? mam malego synka i sama chodze na spacerki, moze którejs tez smutno chodzic samej? kasia
  • poszukuję opiekunki do 9 mcznego chlopczyka, najchętniej z Fikakowa lub Karwin. Początkowo na 2 dni w tygodniu (pon i czwartek), ale od ok marca- kwietnia na caly etat. Szczegoly podam na maila: gala@gdynia.mm.pl pozdrawiam :)
  • Mam prośbę kochane emamy czy możecie podzielić się ze mną do jakiego pediatry chodzicie ze swoimi dziećmi, proszę o opinie na ich temat. Mój 16 mies. synek miał już 2 razy zapalenie oskrzeli i oczywiście antybiotyk, Niedawo się przeprowadziliśmy i nie wiem gdzie się zapisac do lekarza czy w przychodni czy prywatnie. Bardzo proszę o jakieś namiary.
  • Witam, Poszukuję fajnego miejsca "przedszkolnego" dla mojego synka - słyszałam o świetlicy "Sikoreczka" w Gdyni,dzwoniłam tam i ogólne wrażenie jest na plus. Może jednak któraś z Was oddaje tam dziecko, proszę o opinie.
  • czy ktoras z mam chodzi moze gdzies w tej okolicy do ginekologa?? i moze go polecic?? najlepiej oczywiscie z NFZ ;-)
  • Chcialam sie zapytac mam z Karwin ktorego pediatre wybrac w przychodni. Wiem ze jest 4 lekarzy, w tym do dr Gach (podobno najlepszej) brak juz miejsc. Ktorego polecacie z trójki pozostałych?
  • Witam! Czy znacie może jakiś przyjemny (i może niedrogi?) fitnesclub (nie jestem pewna co do pisowni, wiec wybaczcie!) w Gdyni, zależy mi też na niedrogich zajęciach na basenie. Kiedyś przejeżdżając widziałam szyld na Karwinach z nr tel. (niestety nie zdążyłam zanotować) na basen, czy ktoś wie jak tam jest i ile kosztuje godzinka (ew. karnet). Co do fitnesclubu, to jest ich tyle, że poproszę o jakieś rekomendacje, bo bez sensu jest bieganie co rusz do innego klubu, by sprawdzić jak j...
  • Szukam dobrego lumpeksu w Trójmieście, gdzie można kupic ładne i tanie ubranka dziecięce. Słyszalam, że takie są ale gdzie, bo jakoś nie moge trafić na jakiś dobry. W tych, co patrzałam były kiepskie ubranka (dosłownie lumpy), ewentualnie dobry jest komis dzieciecy w Gdyni Centrum. Jeżeli wiecie gdzie mozna tanio i dobrze kupic to napiszcie.
  • jest ciepło ale wiaterek zimny.Jak ubieracie Wasze pociechy?????????
  • Czy znacie jakiś gabinet dentystyczny,albo dentystę przyjaznego dziecku w trójmieście? dziękuję z góry za odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się