tabaluga0 11.02.05, 21:36 czy są mamy z karwin? mam malego synka i sama chodze na spacerki, moze którejs tez smutno chodzic samej? kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnicha1 Re: mamy z karwin 17.02.05, 13:27 Cześć my mieszkamy w Orłowie na placu Gurnoślaskim.Kacperek włsnie skończył 3 latka. A Twój ile ma? Ja niestety albo stety chodze do pracy wiec spacerki w tygodniu odpadają. Zostaja tylko weekendy. Wogóle to z kilkowa dziewczynami z edziecko spotykamy sie tak raz na miesiac czasem czesciej czasem rzadziej w zalezności jak uda nam się zgrać. Latem to zawsze jak jest pogoda ''biegam'' z małym na plażę w Orłowie. aga Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka2626 Re: mamy z karwin 17.02.05, 22:15 hej ja nie jestem z Karwin tylko z Wielkiego Kacka , no ale to bliziutko mam synka , który w maju skończy 2 latka, mój numer gg 2959987 jakbyś chciała się skontaktować pozdrawiam i całuski dla synka Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: mamy z karwin 16.03.05, 22:25 Ja mieszkam na Karwinach. Chętnie spotkam się z innymi mamami... moja Marta ma 3 latka, ja jestem w 19tc. pozdrawiam anóla mama Marty i Dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: mamy z karwin 17.03.05, 21:39 a gdzie mieszkacie, ja na 3, makuszynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: mamy z karwin 17.03.05, 22:13 na Buraczanej, to chyba kawałek drogi. ale jak się pogoda poprawi to i tak możemy się umówić i przynajmniej poznać no i musimy wyzdrowieć, bo obie z Martą jesteśmy przeziębione Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: mamy z karwin 19.03.05, 19:27 To nie tak daleko. Mozemy sie przeciez spotkac w polowie drogi.Jak bedzie cieplej to sie umowimy. Moj synek ma 6 miesiecy, jest wczesniaczkiem z 25 tyg. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia112 Re: mamy z karwin 19.03.05, 19:39 cześć, ja jestem w 31tc i mam termin na 27-05. Na razie więc możemy się spotkać i chodzić na spacery po Karwinach z jednym dzidziusiem. A jak ja urodzę to maluchy będą już miały towarzystwo. Mieszkam na Karwinach 2, na Gojawiczyńskiej. Jak chcesz się spotkać to napisz GG693830. Odpisywałaś na mój post w sprawie szpitala w Redłowie. Do usłyszenia. Dorota. Odpowiedz Link Zgłoś
aka772 Re: mamy z karwin 21.03.05, 09:50 a my mieszkamy na bernadowie, czyli tez niedaleko i nasza corcia wczoraj skonczyla 4 tyg. no i zamierzamy sie coraz bardziej rozkrecic w spacerkach, zwlaszcza, ze pogoda sie poprawia powolutku. pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
karimaj Re: mamy z karwin 22.03.05, 11:35 Witaj, Mieszkasz Na Bernadowie? Super to bardzo blisko. Jak Twoja didźka ma na imię i jak ty się nazywasz? Karina z Majunią Odpowiedz Link Zgłoś
aka772 Re: mamy z karwin 22.03.05, 15:49 corcia ma 4 tyg. i ma na imie Laura. a ja Aneta. a w jakim wieku ty masz dzieciatko i gdzie dokladnie mieszkacie? Odpowiedz Link Zgłoś
madzikrze Re: mamy z karwin 25.04.05, 22:27 MIESZKAM NA KARWINACH ,WŁAŚNIE NA BURACZANEJ,MAM 9-CIO MIESIENCZNEGO SYNKA NATANKA,JESTEM MAGDA.CHETNIE UMOWIE SIE NA WSPÓLNY SPACEREK.POZDRAWIAM.p.s. WYCHODZIMY CODZIENNIE OK GODZ. 12-13 I IDZIEMY W STRONE BIEDRONKI,SHELLA I WOKÓŁ ZABKI. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: mamy z karwin 26.04.05, 22:41 czesc. moj synek wlasnie mial operacje na przepukline ale jak juz bedziemy mogli wychodzic to moze sie gdzies spotkamy. ja mieszkam prawie kolo shella i wedrujemu sobie czasami kolo przychodni. wiec moze sie kiedys umowimy na spacerek. jutro wychodzimy ze szpiala i zobaczymy jakie beda zalecenia lekarza. jesli pozwoli wychodzic to moze umowimy sie na czwartek albo piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikrze Re: mamy z karwin 04.05.05, 11:38 KIEDY SIE SPOTKAMY NA WSPOLNYM SPACERKU? Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: mamy z karwin 04.05.05, 12:07 u mnie ten tydzień odpada na następny jeszcze nie mam konkretnych planów, jeden dzień na pewno będzie basen, ale na pewno nie czwartek. Więc proponuję spacerek w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś