katowice

(97 wyników)
  • dziewczyny bardzo polecam wam salon Madonny w Katowicach. Byłam tam w miniony czwartek na umówione spotkanie. Sprzedawczyni bardzo rzeczowa kobieta,potrafiąca doradzić. Dodatkowo polecam oglądnąć kolekcję 2010 niestety nie jest jeszcze cała pokazana na stronei internetowej, sukienki z kolekcji 2010 są w preferencyjnych cenach do końca grudnia,a kolekcja 2009 jest w wyprzedaży .
  • Katowice(169)

Laski z Katowic i okolic! Gdzie macie wesela, za ile od osoby i na ile przed data slubu zaczeliscie poszukiwania? Moze macie godnego polecenia dj czy orkiestre? Albo lokal? Salon sukien slubnych? Piszcie!
  • Witajcie drogie panny młode z Katowic i okolicy! Proszę o opinie dotyczące salonów w Katowicach, może macie jakieś doświadczenie, bo ja dopiero przymierzam się do wędrówki po salonach :-)Pozdrawiam Dzień Naszego Ślubu mój suwaczek
  • Witam Czy ktos cos moze mi powiedziec o restauracji Vila Rossa w Katowicach ?? Pozdrawiam
  • Nie wyobrażacie sobie nawet jak się cieszę, że wybór sukni mam już za sobą. Strasznie mnie męczyło to rozbieranie się i "obmacywanie" przez jakieś babska. Chociaz muszę przyznać, że większość salonów jakie odwiedziłam miały rewelacyjną obsługę. Na początku miałam ochotę na coś z kolekcji Madonny, bo muszę przyznać, że jest piękna, ale szybko mi się odwidziało jak weszłam do ich salonu. Salon jest czynny do 18, a mnie ze względu na pracę udało się tam dotrzeć parę minut przed 17. Gdybyś...
  • Hej dziewczyny czy znacie dobrego fryzjera w okolicach Katowic?? Głównie chodzi mi o uczesanie, a nie o farbowanie czy też obcinanie włosów. Cały czas myślę nad ślubną fryzurą. Mam długie, proste włosy tzn za łopatki i chciałabym być uczesana w jakiś ładny kok najlepiej nad karkiem, tylko chciałabym żeby ktoś mi doradził co pasuje do mojej urody itd :)
  • Witam! Czy ktoś z Was zna, gdzie wykonują czyszczenie sukni ślubnej w Katowicach lub okolicy? Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
  • Czy znacie moze jakas godna polecenia makijazystke / wizazystke z Katowic badz okolic??
  • Jak w temacie:) Gdzie w okolicach Katowic mogę kupić elegancki album np Henzo??? Chciałabym żeby był czarny lub granatowy z czarnymi kartami i najlepiej na 180 zdjęć:) Nie chcę kupować przez internet bo chciałabym go zobaczyć. Dzięki za wszelkie namiary.
  • Prosze o rade!!! Szukam dobrego zakladu kosmetycznego lub osoby. ktora wykonuje dobry i sprawdzony manicure w Katowicach lub bliskich okolicach:). Chodzi mi o "upiekszenie"i wzmocnienie wlasnych paznokci (tipsy zelowe?? czy cos innego?, nie orientuje sie w tym temacie niestety:( ).
  • w najblizsza niedziele sa targi slubne w katowicach czy ktoras z was sie wybiera? zdecydowalam sie wybrac czy moge sie spodziewac np. tanszych cen zaproszen i takich tam innych drobiazgów?
  • szukam dobrej wizażystki i fryzjera w Katowicach. może macie jakieś sprawdzone namiary?? liczę na Was :))) z gory dzięki
  • Chciałam zapytać czy ktoś zna jakąś ładną i dużą salę na Śląsku (najlepiej w okolicy Katowic) na zorganizowanie wesela we własnym zakresie, tzn. z kucharkami i wynajętą obsługą. Pytam, bo koleżanka potrzebuje i zależy jej, żeby sala była zadbana i wyposażona w naczynia. Jeśli mozecie to polecajcie...:-)
  • proszę o namiary na wizażystkę pracująca na dobrych kosmetykach, godną polecenia. najlepiej odwiedzająca w domu panne młodą
  • Proszę o informację, jaki jest (średnio) koszt wynajęcia kamerzysty na jednodniowe wesele, jak również wynajęcie dobrej kepeli? I może jeszcze, ile kosztuje sesja fotograficzna? Chodzi mi o rejon Katowic. Pozdrawiam
  • Witajcie mam pytanie czy zna ktoś z Was zespół kim z Katowic (bo wiem, że jest też o takiej nazwie z mikołowa), a mianowicie jestem wstępnie umówiona z tym zespołem, bo zależy mi na zespole dwuosobowym, ze względu na małe wesele, ale nie wiem, czy dobrze wybrałam, dlatego proszę o opinie, a może znacie jakiś godny polecenia zespól dwuosobowy, będę wdzięczna za wszelkie opinie, pozdrawiam:)
  • Czy możecie mi polecić jakąs fajna i nie drogą ( do 140zl/os)restauracje w katowicach lub oklicach. z góry serdecznie dziekuję
  • witajcie! szukam dobrej, sprawdzonej i niezbyt drogiej orkiestry. Slub w przyszlym roku, ale z tym podobno trzeba sie spieszyc. Czy ktos moglby mi polecic cos naprawde dobrego? Dzieki!!
  • Hej dziewczyny!Czy na forum sa moze jakies katowickie/Chorzowskie panny mlode?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się