Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      katowice

katowice

(113 wyniki)
    • Witam. Jak w temacie, wybiera się ktoś, jeżeli tak to w jakim składzie, na ile dni ? SUN FUN - SANDRA CLUB - 12 DNI
    • Ciekawe dlaczego Katowice wypelniają większość tych żałosnych list wylotowych? Dlaczego ludzie z Katowic lubią zbijać sie w kupe? Co jest w powietrzu w Katowicach czego nie ma w reszcie Polski? Jakiś pył który osiada na mózgu?
    • Witam serdecznie :) Wybieramy sie z mężem i dwiema córeczkami na wakacje z oferty Fortuna Thalassa :) Czy ktoś z Was również leci 21.06.12 z Katowic?
    • O ktorej godz jest wylot 18.06 z Katowic do Monastiru ?
    • Witam 12.06 z Katowic wylatuje do Monastiru hotel Ruspina-może ktoś tam był i podzieli się wskazówkami,lece z dwójką dzieci 10 i 12 lat co mozna z nimi zwiedzać(chodzi o to czy np.sachara nie będzie dla nich zbyt męcząca)a może ktoś jeszcze leci w tym terminie?
    • Witam, Tygodniowy urlop zaplanowałem sobie własnie w Tunezji, Sousse hotel Marabout. Czy wylatuje moze ktoś również w tym terminie ? Wróce, napiszę jak było abyście mieli i moją relację dla podjęcia decyzji o wylocie. Pozdrawiam
    • 12.06 wylot Katowice-Monastir hotel Ruspina 2 tygodnie, ktoś tam leci w tym terminie
    • Czy po 12 w nocy czynne są sklepy wolnocłowe w Katowicach? Chciałbym zabrać ze sobą butelaszkę i zastanawiam się czy pakować do głównego czy kupować na wolnocłówce? Podpowiedzcie proszę :)
    • Witam, czy leci ktoś z Katowic 9.08 do Monastiru, hotel El Mouradi Skanes? pozdrawiam she6
    • ktos leci???????ktos byl???????
    • Witam! Kto leci do Tunzeji - hotel SAMARA z Katowic 16 lipca (godz.23.00) Ja lecę z żoną i córeczką na dwa tygodnie. Biuro OASIS. Zyczę wszystkim udanego wypoczynku. Pozdrawiam. Lukasz.
    • czy ktoś leci w tym terminie na djerbę?
    • Witam, Czy ktoś może wie gdzie najlepiej zostawić samochód na 14 dni w Katowicach przy lotnisku ? Czy decydować się na parking przy lotnisku ? Strzeżony czy niestrzeżony ? A może gdzieś obok lotniska są jakieś miejsca ? Ja są ceny ? Dziękuję
    • 20 czerwca Katowice-Monastir - Nabeul LE PRINCE kto leci ? pisac.... :)
    • Tak było 6 czerwca 2007 roku, a wszystko dzięki "sprawnej organizacji" biura podroży EXIM tours. Trzeba przyznać, że to biuro potrafi zapewnić niespodzianki. Pierwsza niespodzianka - samolot nie wyląduje w Katowicach czy Poznaniu ( tak jak mają to ludzie na biletach ), tylko w Warszawie i we Wrocławiu. Druga niespodzianka, wylot z Djerby opóźniony 40 min. ( planowany odlot 15:30 ), o czym dowiedzieliśmy się już po zajęciu miejsc w samolocie linii Nouvelair. Następna niespodzianka, nie...
    • Wybieramy się do Sousse, konkretniej Marhaba Club na 2 tygodnie. Wybiera sie tam ktoś jeszcze? pozdrawiam! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się