Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      katowice

katowice

(57 wyników)
    • Znacie jakiegoś dobrego instruktora z Katowic bo zamierzam zrobić kolejne podejście do zdania po prawie rocznej przerwie
    • Witajcie Zostałam oszukana jak wiele osób w Katowicach przez pana Andrzeja Tracz! Oszust zabrał kase i zniknął?! Ma mu to ujść na sucho?! LUDZIE ZORGANIZUJCIE SIĘ!! Po 1) VI Komisariat Policji na ul.Stawowej - [b]zgłoście oszustwo[/b] Po 2) Założenie sprawy z powództwa cywilnego to koszt ok 30 zł (założenie sprawy), a im więcej takich wniosków wpłynie tym lepiej dla nas. W pt w Katowicach w skarbku na 3 piętrze jest prawnik (w Fundacja na rzecz konsumenta - jakoś tak nazywa się ta orga...
    • bardzo proszę o rade - dobry instruktor jazdy Katowice, zdawałam juz 3 razy ostatnio w Częstochowie teraz chce spróbować w kato ale muszę przypomnieć sobie jak się jeździ bo dość dawno to było...i potrzebuje wyrozumiałego i spokojnego i skutecznego przede wszystkim instruktora.bo ze mnie ciężki przypadek jest...Pozdrawiam!
    • mam teorie na 20.12.2008 godz. 7:00 w katowicach zamienie na wcześniejszy termin
    • Witam. Wczoraj udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy kat. b w Katowicach. Byłam tak zestresowana i zszokowana, że zaraz po egzaminie sobie z tamtąd poszłam, nie pytając nikogo co dalej... dopiero teraz do mnie dochodzi, że nie wiem gdzie mam je odebrać i kiedy i czy mam gdzieś coś zgłaszać i kiedy mam zapłacić :) Osoby doświadczone pomocy:) Z góry dziękuję.
    • czy ktoś z was słyszał jakieś opinie na temat OSK AS w katowicach? Biuro znajduje się przy ul. Moniuszki 4/8. Cena za prawko wynosi 850 złotych, jest to moim zdaniem dość niska cena i przez to troszkę mnie zastanawia.Bardzo proszę o opinie!
    • Witam, nie udało mi się zdać egazaminu na prawko a jest mi niezbędne do pracy. Poszukuję osoby która zamieniła by się ze mną terminem egzaminu w Katowicach (najlepiej przyszły tydzień!). Ja mam termin 02.04.2008. Oczywiście zrekompensuję $-)wydłużone oczekiwanie na egzamin. Jest to dla mnie bardzo, BARDZO, B A R D Z O pilne. Kontakt piotr.kowalik (małpka) yahoo.pl tel 505 082 sześset pięćdziesiąt
    • 1. Od czego zależy czy zdaje się osobno teorię, od ośrodka WORD, czy od nas (pytają jak chcemy?) czy ktoś może wie jak to jest w Katowicach? 2. Jeżeli ktoś zdaje osobno, to czy termin praktycznego ustala od razu, czy dopiero po zdanej teorii?
    • nie orientujecie się czy w UM Katowice te opłaty o których piszą tj 71zł i 10 ponosi się już przy odbiorze, czy poprostu dopóki się nie pojawie w okienku i nie zapłace do mi nie wyrobią i status dokumentu na PWPW nie zmieni się nigdy ? Z góry dzięki za odpowiedź
    • Hey , czy ktos z was tez ma w sobote egzamin w kato ? macie jakies rady ? czy tych katowicach naprawde tak trudno zdac ? strasznie sie boje :( to moj pierwszy raz ..
    • Witam, wkrótce czeka mnie egzamin w Katowicach, czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć na co (na jakie pułapki) powinienem uważać ?
    • ja czekam ok 2 miesiecy. moj kumpel niedawno sie zapisywal i czeka 3,5 miesiaca czy to nie troszeczke za duzo? ty bardziej ze po 6 miesiacach trzeba znow zdawac teorie :(
    • Witam wszystkich, w czwartek miałem 1 egzamin w Katowicach, zdałem :) było nas 5-ciu kursantów. Niestety 4 zostały już "ubite" na placu. Przejdźmy do rzeczy, wiem jestem świeży to mój 1 egzamin natomiast wielu z was będzie pewnie też zdawało po raz 1 i też w K-ce, więc chciałem się podzielić moimi spostrzeżeniami.więc let's go: - przede wszystkim nastawienie, wiem że każdy ma inną psychikę i każdy podchodzi do tego inaczej,ale naprawdę nie ma się czym stresować, szczerze powiedziawszy ...
    • witam.dzisiaj zdawałam na Francuskiej w Katowicach.Zdałam za pierwszym razem!!!! HUUURRRAAA! Jakie to cudowne uczucie.Plac manewrowy poszedł dobrze chociaz bałam sie łuku ale wyszło ok. potem miasto tez było dobrze. Pan egzaminator bardzo wymagający i zasadniczy ale sprawiedliwy. Dziękie pozdrawiam, jesli ktos ma pytanie to prosze chętnie odpowiem, sama dzisiątki razem przegladałam to forum i przyznaje że wypowiedzi niektorych osób bardzo mi pomogły. pozdrówka Asia
    • dzisiaj zdalem prawko za drugim podejsciem,za pierwszym oblalem pod koniec egzaminu w 40minucie przez wymuszenie pierszenstwa,a dzis sie udalo!!,jestem bardzo szczesliwy,
    • witam,mam pytanie czy juz zostały wymienione fiaty punto i ople corsy na fiaty grande punto w wordzie w katowicach??pytam bo bendę tam zdawał egzamin praktyczny na początku marca Są
    • Wczoraj zdawałam egzamin w Katowicach. Po raz pierwszy. Czekałam na termin ponad 2 miesiace, w miedzyczasie wykupilam kilkanascie dodatkowych jazd, jezdzilam też z bratem i znajomymi - kierowcami. Kazdy, łącznie z instruktorami twierdził że radzę sobie dobrze. Po zdanych testach poszłam na plac, samochód w polu ustawił mi egzaminator, ustawił go tak że był prawie przy słupku. Przy próbie ruszenia słupek się przewrócił. W samochodzie spędziłam 10 sekund i pan przerwał egzamin...
    • po co organizujecie kursy skoro na nich nic nie uczycie poza tym po tym kursie nie ma pracy dla egzaminatorow dowod wystarczy zadzwonic do kadr word k-ce WORD Katowice - Dział Szkoleń informuje, że rozpoczął się nabór na szkolenie dla kandydatów na egzaminatorów Spotkanie informacyjne odbędzie się 26.06.2010 r. (sobota) o godz. 9.00 w sali 4 Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego przy ul. Francuskiej 78 w Katowicach. Na wspomnianym spotkaniu zostanie przeprowadzony egzamin kw...
    • Cześć mam pytanko bo pierwszy raz zdaje czy jest trudno zdać ?pozdrawiam
    • Mam pytanie do wszystkich którzy zdawali / będą zdawać egzamin w katowicach. Jakie znacie miejsca w których egzaminatorzy lubią "uwalić" kursanta? pozdrawiam wszystkich zdających niedługo:) no i resztę też:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się