Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      katowice

katowice

(30 wyników)
    • ....albo w Bytomiu jest jakiś zakątek indyjski?Nigdzie nie moge znalesc.Raz w życiu byłam i kupilam tam cudowny czarny szal,spodnice i zwiewną biała bluzeczke ale sklepik niestety mi zamknieto:/ i teraz szukam i szukam i szukam i nigdzie nie widze:( wiecie gdzie w katowicach albo w Bytomiu jest taki?
    • chce jechac w sobote na zakupy ubraniowe do katowic, nie znam jednak dobrze miasta i centrow handlowych. w ktorym cenrum handlowym jest nawieksza ilosc sklepow z ciuchami? w silesii? czy jest tam h&m? dzieki
    • Witam :) Dziewczyny z portalu www.wizaz.pl organizują spotkanie wymiankowe tzw. SWAP PARTY w Katowicach. Termin i miejsce są już podane. Byłoby nam miło, gdybyście się dołączyły :) - aby dowiedzieć się szczegółów i zadeklarować swoją obecność proszę wejść na ten wątek. Pozdrawiam i liczę na Waszą obecność :)
    • Wybieram się w przyszłym tygodniu na szkolenie do Katowic,a w międzyczasie chciałabym troche pochodzić po sklepikach.Czy są tam jakieś duże centra handlowe?
    • Czy mozna sie fajnie ubrac w katowicach?Przeprawadzilam sie i sie zastanawiam polecacie mi jakies fajnie sklepy z ciuchami dla 23 latki
    • gdzie mozna kupic jakies fajne? i jaka firme polecacie? a czy slyszal ktos o firmie steel? jesli tak to b. prosze o jakies info o ich produktach (jakosc, cena, gdzie kupic itp.) z gory dzieki i pozdrawiam...
    • hej, czy moze któras z was widziala sukienke-ktora nie pogrubia w rozmiarze 48 do 120zl ? szukam dla mamy ktora ma 40lat:-)i uwaza sie juz za "staruszke"i chce jej pokazac,ze sie myli:) bardzo dziekuje z gory!
    • W pazdzierniku ide na wesele Szukam fajnej sukienki Poleccie jakies fajne a nie drogie sklepy w Katowicach Poza tym nie wiem nawet jakiej coby za bardzo nie wymarznac bo moze byc juz bardzo zimno
    • Witam! Czy to prawda ze w najbilzszych dniach ma zostac otwart H&M w katowiach? czy moze to tylko plotki? kiedy to otwarcie? ktos cos wie? dzieki :)
    • Mam dwa pytania. W weked bedę w Katowicach - powiedzcie do jakiego centrum handlowego warto się wybrać na zakupy. A drugie dotyczy sklepu o nazwie colosseum-średniej klasy ubrania dla młodzieży i dodatki- czy znajdę go w jakiejś galerii w Katowcach (moja sąsiadka prosiła o przysługę i kupienie dla niej konkretnej rzeczy).
    • A moze lepiej uszyc ?(tylko gdzie)
    • gdzie lepiej wybrać się na zakupy. Gdzie jest waszym zdaniem lepiej? pod jakim względem, proszę o komentarze- będę wdzięczna. pozdrawiam :)
    • kolejne zdania wraca przed oczy : ... nie znasz dnia ani godziny ... straszna tragedia, wspolczuje rodzinom a tym co w szpitalach: sily i zdrowia
    • Sklep Morgana w Katowicach (na ul. 3 Maja) przeniesiono, a może zlikwidowano? Czy może pozostaje mi wycieczka do Krakowa? ( o ile się orientuję, to jest tam sklep tej marki)Z góry dziękuję za odp. Pozdrawiam. Magda
    • Dziewczyny, czy w katowickiej /bądż gliwickiej/ zarze są jeszcze takie czarne bluzki z długimi, lekko bufiastymi rękawami..bluzka była wiązana pod szyją? Z tego co pametam była na dziale basic. dzieki:)
    • ja chcę H&M w Katowicach albo przynajmniej w Krakowie!!!!
    • Czy w Katowicach albo w Tychach można kupić jarmilki?
    • allegro.pl/item123437816__sexy_kozaczki_koronkowe_jesienne_39_.html
    • gdzie dokladnie sie znajduje?
    • drogie Panie, poszukuję torby (wlasciwie to chyba worka :) ), duzej najlepiej z imitacji skory, kolor nie gra roli, cena gra role - najlepiej do 100zl, ale ciut wiecej moze byc :) poszukuje w Zabrzu/Katowicach/Gliwicach/Bytomiu no i okolicznych miastach :) podaje linki, abyscie wiedzialy o co mi chodzi: www.allegro.pl/show_item.php?item=64129436 www.allegro.pl/show_item.php?item=64150274 www.allegro.pl/show_item.php?item=64150351 www.allegro.pl/show_item.php?item=64150406 ww...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się