Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      katowice

katowice

(38 wyników)
    • Które miasto lepsze,która uczelnia lepsza??
    • Zarejestrował się juz ktoś na Akademie Ekonomiczna w Katowicach??
    • kandydaci na Lekarski i Lekarsko-dentystyczny piszcie ile macie punktów z matury z biolci i chemii! Dzięki, pozdrawiam wszystkich przyszłych MEDyków!
    • wpisujcie ile macie pkt, ja mam 210. Pozdrawiam
    • To prawda ze 0zł wpisowego do konca lipca? Orientuje się ktoś? I jeszcze jedno wie ktoś kiedy trzeba wpłacić pierwszą rate?
    • ang 75% mat 65-70 % wystarcza?
    • Nie mam ochoty słuchać komentarzy mam 298% czy 190 (2 przedmioty) czy sie dostanę.Jeśli faktycznie tak jest - wiesz dobrze,że tak. Ja przyznaję,że liczyłam na te 5-7% więcej,ale niestety;/ mam 163 pkt (bio+chem) i nie wiem,czy mogę na cokolwiek liczyć.Nastawiam się,że raczej nie - wole się pozytywnie zaskoczyć.Z drugiej strony ciągle słyszę,że słabiej poszła w tym roku matura, że słabe wyniki z biologii,lepsze z chemii.Nie wiem co myśleć. Średni wynik krajowy z bio spadł o 10%.Spadną te...
    • Piszcie proszę ilu punktów się spodziewacie na maturze (biol. i chem.) i jak myślicie, jakie będą progi w tym roku na SUM? Buziolki wielkie!
    • Cześć, rok temu przegadaliśmy dwa kompletne tematy (ponad 5000 postów) o tym, że wybieramy się na tą właśnie uczelnie, a tu na razie cisza. Założyłem więc temat za Was :-) Jako zeszłoroczny maturzysta i osoba, której udało się dostać na AE chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
    • nie wiem dlaczego, ale wcielo nam watek :/ a tu jest link do pierwszego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=24043032 dla wszystkich nowywch, podaje punkty osob, ktore sie wpisaly w poprzednich watku: ola: 158.5 ziokes: 177 misia: 139.5 edytka19: 175.5 zakrecona: 153 dajing: 172.5 ktos1: 170.5 olka: 162.5 kiciopyza: 187 86madziarka: 161 wahi: 157 uni: 99 7u8: 141 aniulka86: 102 gosc: ...
    • Czy ktos zdaje na filologie na UW i ma testy 13 lipca?i wybiera sie pociagiem do Wawki z okolic Katowic? Mozna by sie spotkac;) Zakladajac oczywiscie,ze przetrwamy wstepna selekcje... :/ pozdr!
    • Na ile punktów z matury liczycie? Napiszcie jak oceniacie tegoroczną biolcię i chemię!!! Buziolki wielkie!
    • Czy wiecie keidy bedą wyniki na Ae !? Pisalem do nich @ i dostałem taka odp: "Wyniki będą po 20 lipca. Poprzez hasło i numer otrzymane od systemu w czasie elektronicznej rejestracji Kandydat będzie mógł je sprawdzić. Ponadto każdy otrzyma decyzję do domu." Moze sie orientujecie czy beda dzis wieczorem czy jutro rano czy popoludniu. Z gory dzieki za info!
    • Kto? Na co? I jakie wyniki?:) Piszcie :)
    • czy na katowickich targach edukacji jest cos ciekawego ?? czy warto sie tam wybrac??
    • podajcie wyniki angol podst 94% rozszerzenie ok 85% mata podst 98% rozsze ok 60%
    • Witam jakie macie wyniki i na jakie kierunki się wybieracie na tej uczelini? Pozdrawiam
    • hej, był już ktoś z was w katowicach i sprawdzał listy, podobno wiszą one już na tablicy ogłoszeń na budynku A. jeśli tak napiszcie jakie były progi, pozdrawiam:)
    • Podajcie mi proszę link do listy rankingowej z kierunku lekarskiego ale w Zabrzu, bo nie moge zobaczyć listy z Zabrza a mnie interesuje. Byłam zalogowana w Katowicach, pewnie dlatego. Dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się