Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      katowice

katowice

(49 wyników)
    • Może wiecie, gdzie w okolicy Katowic, najlepiej w stronę Sosnowca, ale niekoniecznie można kupić buty Emel? Spodobały mi się jedne baleriny do komunii, ale chciałabym aby córka przymierzyła, poza tym nie znam tej firmy i nie wiem jaka jest jakość, więc preferowany sklep stacjonarny. Chodzi mi o te buty: [img]https://www.mivo.sklep.pl/data/gfx/pictures/medium/4/4/2044_8.jpg[/img]
    • czy jakaś kobitka z Katowic śmiga może na spacer albo samochodem w okolicy ul. Francuskiej i jest mi w stanie zobaczyć czy jest już jakieś info o wiosennej dostawie w ciucholandzie (ciucholand mieści się troszkę wyżej niż cmentarz na Francuskiej, obok takiego obrzydliwego zielonego budynku (budynek Wojska). Z reguły wieszają duży plakat o dostawie na płocie obok tej jednostki wojskowej. Rok temu dostawa wiosenne była właśnie jakoś pod koniec lutego i niestety przegapiłam:(z góry dzięki
    • Czy ktoś się orientuje czy w Katowicach są już może te bluzeczki z krótkim rękawkiem? Chciałam kupić ze zniżką, a moje kupony ważne tylko do 14.02... A taka - czy ktoś miał coś podobnego - nie wiem czy wiskoza będzie dobrym rozwiązaniem dla dziecka - trochę się to gniecie.
    • witam szukam ręcznika z podobizna WITCH (nie wiem czy dobrze piszę) Solnizantka o takim marzy...owszem są na allegro,ale wysylka nie wchodzi w grę -moze nie dojśc do piątku... Jakies 3 tyg temu kupilam taki ale z Cars'ami w Carrefourze Niestety z księżniczkami lub innymi takimi ...;) nie mogę znależć moze ktos podopowie-wchodzą w grę Katowice i ościenne miasta
    • Mam taką nietypową prośbę do mam z Katowic. Dziś byłam w Tchibo w Katowicach i kupiłam kawę, niestety mierząc buty w sklepie obuwniczym położyłam ją i zapomniałam ją zabrać - głupie roztargnienie, tak to jest na zakupach z dziećmi. Problem w tym że nie mieszkam w pobliżu Katowic- -jakieś 70 km drogi w jedną stronę więc nie bardzo opłaca mi się jechać. Co radzicie, trochę szkoda bo to pół kilo dobrej kawy. Może któraś mama z Katowic mogłaby mi odebrać ją ze sklepu i przesłąć za ...
    • Czy znacie jakieś fajne sklepy z ubraniami z drugiej ręki (interesują mnie ciuszki dla dzieci) z okolic Katowic, Chorzowa, Bytomia?
    • ile jest sklepów h&m w Katowicach i gdzie znajdują się one, lub w okolicach np Sosnowiec, Czeladź inne, jak dojechać tam z Piotra Skargi, może ktos ma numery telefonów do h&m, pilne!
    • Gdzie w Katowicach moge zobaczyć te wózki.PILNE !!!!
    • czy ktoś wie o jakimś sklepie z wózkami w Katowicach, gdzie jest duży wybór. Wybieram się w weekend do Katowic i nie wiem gdzie szukać. dzięki za pomoc
    • czy nie wiecie gdzie można kupić ubrania z firmy next w okolicach Katowic
    • Czy w Katowicach, Krakowie lub okolicach jest sklep, w którym jest w miarę duży wybór fotelików 9-36 kg? Chodzi mi głównie o Kiddy, Concorda, Romera, Cybexa (chyba, że jeszcze inny bezpieczny możecie polecić?). Chciałabym je móc porównać na żywo i zobaczyć jak siedzi się w nich córce. Czy taki sklep, z takim wyborem w ogóle istnieje?? Dzięki za namiary, pozdrawiam :)
    • Witam, czekam na bon z Ikei, ale u mnie na Giszowcu jeszcze nie rozdawali. Jak to ma się u Was? Dostaliście bon?
    • nie orientuje się ktoś z Was gdzie w tej okolicy kupię odcisk stópki, ew. ramkę z gliną?
    • Bardzo proszę o namiary na sklepy w Katowicach lub w Krakowie gdzie jest w miarę duży wybór fotelików w przedziale 15-36kg. Interesują mnie głównie Maxi cosi, Casualplay, Romer, Cybex, Concord ale przed zakupem muszę przymierzyć córkę do poszczególnych modeli. Czy jest szansa, że w jakimś sklepie mają na tyle duży wybór, zeby nie jeździć po kilku lub kilkunastu sklepach? Dziękuję za informacje i pozdrawiam :)
    • Mam wielką prośbę o zakup wiatrówki czerwonej w r 128 (na podszewce w białe groszki). Jest teraz w promocji -50 zł za okazaniem karty klubowej, czyli kosztuje 49 zł. Rozmiar 128, który poszukuję został już tylko w czterech sklepach, które wymieniłam w tytule. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.
    • Witajcie Szanowne Mamy i ich pociechy podpowiedzcie gdzie w Katowicach badz tez w sasiadujacych maistach warto robic zakupy (wozki, lozeczka, ubranka itp.). Moze znacie namiary na hurtownie lub tez sklepy z dobrymi cenami. Pozdrawiamy Mama & Tata
    • Witam Szukam w Katowicach albgo gdzieś w okolicy dobrze wyposazonego sklepu z wózkami i akcesoraiami dla niemowląt. Jak dotąt znalazłam tylko jeden w Sosnowcu w Plejadzie ale nie maja tam komody z Klupsia do obejrzenia i Bebe Confort . Czy znacie jakiś sklep z wózkami a dokładnie chodzi mi o ten Bebe Confort ?
    • Bardzo proszę o inoformację, gdzie w rejonie Katowic można dostać plecaczek do wózka MUTSY, o ile mi wiadomo jest dostępny tylko w jednym sklepie internetowym, ale czekam już 3 tygodnie i wciąż mówią, że nie doszły:( i nie wiadomo kiedy dojdą. A może znacie jakiś sklep, który wyśle mi ten plecak? pozdrawiam, gabi, mama klaudi
    • Poszukuję kurtki z C&A w rozmiarze 122 (jesienna, granatowa, z kotkiem czerwonym na piersi). Nasz jesienny płaszczyk wczoraj się rozleciał :-(((. We Wrocławiu 122 już nie ma, ale w systemie sprawdzili mi i są: 3 szt w Gorzowie, 3 szt w Katowicach i po 1 szt w obu sklepach w Krakowie. Czy jest jakaś dobra dusza, która wybiera się do któregoś z tych sklepów w najblizszym czasie??? Mogę się odwdzięczyć zakupami w outlecie (rajstopy Calzedonii, Woli, ciuszki Coccodrillo czy Benettona).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się