Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      kempingu

kempingu

(18 wyników)
    • W tym roku chcemy (2+1) zwiedzić Grecję. Wyjeżdżamy samochodem końcem czerwca. Proszę o informacje na temat kempingów w Atenach i okolicach, które można traktować jako bazę wypadowa do zwiedzania miasta z możliwością korzystania z komunikacji publicznej. Przy tej okazji ( wiem że temat poruszany często na forum) pragnę spytać o tanie kwatery na Peloponezie z bliska piaszczysta plażą.
    • witam serdecznie mam pytanie dotyczące rezerwacji kempingu na Peloponezie w okolicach Epidavros, Tolo, czy jest to konieczne? czy nie ma problemu zajadę i miejsce się znajdzie? pytam dlatego bo jakoś nie lubię wybierać na podstawie zdjęć w internecie i nie chce być związany jakąś rezerwacją bo tak naprawdę sam nie wiem kiedy tam dojadę np. gdzieś mi się spodoba w innym rejonie i będę chciał się zatrzymać dłużej lub coś podobnego
    • Witam wybieram się w lipcu z namiotem na Peloponez i chciałbym zatrzymać kilka dni spędzić na kempingu Nikolas, interesuje mnie praktycznie wszystko:) jak tam jest na co należy zwrócić uwagę,jakieś ciekawostki obojętnie co jestem bardzo ciekaw wszystkiego,a może ktos ma kilka fotek z miłą chęcią zobaczę kiki4ever@tlen.pl a i jeszcze jedno jest tam Nicolas 1 i Nicolas 2 który fajniejszy,który to ten z trawka i palmami:)
    • Witam, ponieważ sezon już tuż tuż , mam malutką prośbę. Wszystkich tych którzy wypoczywali na greckich kempingach proszę o podzielenie się z innymi swoimi wrażeniami (jeżeli oczywiście maja na to czas i ochote)- na forum lub od razu w opiniach o kempingach. Wszystko na stronie www.eurocamps.net Pozdrawiam, Robert
    • Hej, Mam pytanie czy ktos moze polecic jakies fajne kempingi na Peloponezie. Wybieram sie tam na poczatku czerwca i probuje poszukac w sieci, ale zdjecia to nie to co referencja. Dzieki z gory za wszelkie info!
    • Witam, mamy mały delemat, chcemy jechać na Chalkidiki w lipcu i zastanawiamy się czy jechac pod namiot czy na kemping. Bardzo proszę o info jak to wygląda cenowo za dobe - 2 os. dorosłe + dziecko + namiot (własny)+ auto. Poza tym nie bardzo wiemy jak wygląda tam na kempingach - więc jeśli ktoś był to proszę - napiszcie. Pozdrawiam
    • Witam, czy moze mi ktos doradzic kemping w okolicach Vasiliki? ewentualnie jakies opinie o Camp Vasiliki-Beach? Dzieki z gory :)
    • Wybieramy się samochodem do Grecji z dziećmi w wakacje ( rejon Macedonia ) czy ktoś zna a najlepiej był na jakimś kempingu w tamtych okolicach ( namiot )? Greckie strony są trochę skąpe a z doświadczenia już wiem, że często mijają się z rzeczywistością. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
    • Witam. Wybieram się pierwszy raz do Grecji, własnym autem z żoną i dzieckiem 8 lat. Mam pytanie dotyczące "intensywności" sezonu i dostępności wolnych kwater, apartamentów. Czy jak dojadę na Sithonię lub Kassandrę 28 SIERPNIA (sobota) to czy będę miał problem ze znalezieniem wolnej kwatery? Czy to jest okres kiedy wciąż są tłumy turystów czy może będę mógł nieco powybrzydzać? Czy z Grekami można sie targować o cenę lokum? Jadę na 2 tygodnie, zależy mi na apartamencie z oddziela sypialnia. Nie...
    • Witam wszystkich, mam do Was pytanie, czy ktoś z Was może był na tym kempingu jak w temacie i korzystał z noclegu w apartamentach bądź na polu w namiotach? Nie mogę w żaden sposób skontaktować się z osobą odpowiedzialną za kemping, aby zaczerpnąć informacji o cenach noclegu. Pozdrawiam
    • Czy ktoś korzystał z campingów podróżując po Cykladach? Gdzie warto się zatrzymać? Które położone są przy ładnych palżach? Ja mam na razie tylko doświadczenie jeśli chodzi o Krete. Mam adresy (z internetu) kilkudziesięciu camopingów na wyspach ale nie wiem które są godne plecenia. pozdrawiam wszystkich miłośników Grecji,
    • Drodzy forumowicze czy ktos z Was był na kithirze ( wyspa należąca do wysp Jońskich u stóp Peloponezu)mam zamiar ją odwiedzić w sezonie 2010 interesują mnie praktyczne wiadomości no i najważniejsze czy jest tam jakiś camping ?
    • Wybieram się na początku września na Peloponoz w rej. Nefplio. Może ktosik poleci siakieś fajowe kampingi, jak przystało na kamp nad samym morzem ...
    • Chcemy w sierpniu pojechać do Aten. Szukam campingu nad morzem , blisko Aten tak aby była możliwość podjechania z campingu autobusem do Aten, Prosze o rady, gdzie się zatrzymać, na jakim campingu. Z góry serdeczne dzięki za pomoc!
    • Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ! W tym roku pod koniec sierpnia wybieram się na objazd Peloponezu chciałbym odwiedzić miejsca związane z antyczną Grecją (Korynt; Mykeny:Epidaurus ;Sparte itp Jednocześnie planuje zwiedzić i pobyć parę dni na płw. Mani a następnie po drodze zwiedzić Olimpie przejechać do Kilini i z tamtąd przepłynąć na Kefalonie . Moja prośba czy moglibyście mi polecić jakieś sprawdzone przez Was campingi na tej trasie byłbym bardzo wdzięczny !
    • Czy mozecie polecic jakis camping w polnocnej lub srodkowej Grecji na wakacje w sierpniu, camping najlepiej maly, rodzinny, bez halasu, tloku, dyskoteki, z czysta plaza i woda, i zeby sie dalo dojechac z przyczepa? Dzieki!
    • chcielibyśmy w tym roku wybrać się z dziećmi na camping do Grecji. jaki region polecacie? może ktoś zna jakies fajne niedrogie campingi? dzięki za pomoc i wielu wspaniałych wrażeń w Nowym Roku życzę.
    • Czy ktoś testował wczasy w Grecji pod namiotem??? Odezwijcie się PRAWDZIWI turyści!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się