Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      kempingu

kempingu

(20 wyników)
    • Czy ktoś udzieli Mi info na temat tego kempingu?Interesuje Mnie też odległość od miasta i sklepy,poza kempingiem.
    • Witajcie, jedziemy na wariackich papierach do Malagi, ale nie calkiem..rezerwacja kempingu to podobno mus, gdzie najlepiej w Maladze i jakie ceny? Slyszalam tez, ze mozna jakos za friko znalezc sobie nocleg...www.hospitalityclub.org. korzystal ktos z tego? Bede dzwieczna za informacje adresowo cenowe:) Pzdr.
    • Czy kemping (VIII) nad morzem w Katalonii i dalej wzdłuż wybrzeża hiszpańskiego jest realny (2os.+namiot+auto)? Ceny www.eurokamp.net nawet powyżej 50Euro za noc!!! Chcialibyśmy zmieścić się w 20Euro/noc. Rok temu w Grecji - (14-19Euro) było taniej...
    • cześć, czy ktoś mógłby polecic jakiś kemping w okolicach Barcelony i Madrytu, tak aby można byłoby łatwo i szybko dojechać do centrum tych miast, najlepiej komunikacją publiczną (chociaż własne auto też wchodzi w grę). zależy mi na opiniach ludzi, którzy tam byli ponieważ adresów internetowych mam już wystarczająco dużo, ale tylko niewiele z nich podaje dokładny opis dojazdu do centrum zamierzam przede wszystkich zwiedzać miasta, a kemping traktuję wyłącznie jako bazę noc...
    • Zaczynam przygotowania do letniego wyjazdu do Hiszpanii - gdzieś tak w czerwcu lub - ostatecznie - w lipcu. Zamierzam przejechać /samochodem/ od granicy francuskiej mażliwie daleko na południe, wzdłuż wybrzeża, z kilkudniowymi postojami w ciekawszych miejscach /mam na to miesiąc/. Czy ktoś może polecić mi jakieś sympatyczne, sprawdzone kempingi /niekonioecznie muszą być te najtańsze - warunkiem są zdobycze cywilizacj: ciepła woda, energia elektryczna, plaża/. Może znacie też jaki...
    • Interesuje mnie wszystko , zwiazane z Platja dAro , jak równiez z samym kempingiem , im wiecej informaci tym lepiej , moze ktos był i mógłby sie podielic informacjami o tym miejscu z góry dziekuje :) spainka
    • Castell Montgri Hiszpania » Costa Brava » L'Estartit Witam mam prośbę do wszystkich, którzy byli na wczasach na tym właśnie kempingu. Bardzo proszę o wszelkiego rodzaju informacje pomocnicze dla mnie abym mógł się zdecydować się na wyjazd. Bardzo proszę i czekam na informacje. Pozdrawiam.
    • Czy ktoś byl na kampingu Village Platja??? Czy daleko jest do miasteczka? Jakie Markety w pobliżu?Czy na Kampingu w sklepie drogo? Jak w ogóle jest na tym kampigu?Proszę o info.
    • Który kemping z miejscami Eurocampu byście polecili na Costa Brava? Zależy mi na łatwym dostępie do plaży, fajnych basenach i atrakcjach dla dzieci, ciekawej okolicy. Jak myslicie, czy w połowie maja nie będzie jeszcze za zimno? Saludos para todos aficionados a Espana ;-)
    • Witam,mam pytanko czy ktoś z was był własną przyczepką w hiszpani,czy jest to opłacalne? Jakie są ceny.Proszę o jakieś wskazówki i namiary na takie pola.Dziękuję
    • Witam! Przejrzałam (chyba) wszystkie wpisy o Castell Montgri, ale nie znalazłam opinii osób, które korzystały z namiotów Vacansoleil na tym campingu. Mam pytanie, w której części campingu są namioty Vacansoleil, czy są choć częściowo w cieniu i jaki jest ich stan techniczny. Obawiam się, czy można wytrzymać w namiocie w Hiszpanii na przełomie czerwca i lipca. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie pomocne uwagi. Serdecznie pozdrawiam :)
    • Szukam sprawdzonych pol namiotowych w okolicach Barcelony Pozdrawiam
    • Na iberia.pl czytalem ze lepiej pozyczyc auto na miejscu w Hiszpanii. Auta sa juz poobijane tak wiec nie ma problemow przy ich oddawaniu.
    • Witam wszystkich podróżujących z Eurocampem. Razem z rodziną wybieramy się w czerwcu na kemping EL DELFIN VERDE w miejscowości TOROELLA DE MONTGRI. Szukam osób które w tym terminie planują wakacje na tym kempingu. Miło będzie spędzać czas znając jakąś bratnią duszę.
    • Kemping w Playa dAro , Vall (4*) czy ktos był i mógłby zdradzic jego polóżenie względem morza i centrum , bardzo prosze o info :) jak stamtad dojechac do Barcelony i czy mozna sie dostać do sasiednich miejscowosci w strone Francji , statkiem lub autobusem ? pozdrawiam :) spainka
    • Mam wielką prośbę o informację lub podpowiedź z wczesniejszych wątków na temat kempingów naturystycznych, najchętniej na Costa Brava. Nie interesują mnie odcinki plaż, ale właśnie kempingi, na które można pojechać z własnym namiotem. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Leszek
    • Wrocilismy wlasnie z pobytu na Costa Brava, mieszkalismy na campingu El Delfin Verde. Zwiedzilismy urocze sredniowieczne miasteczka, ruiny rzymskie , greckie i osade iberyjska, zrobilismy wycieczki do Barcelony, rozkoszowalismy sie uroda malych zatoczek, snorkelowalismy wokol Iles Medes:). Jesli macie jakies pytania to sluze pomoca i rada.
    • czy ktos byl moze w ktoryms z tych dwoch miast i moglby mi cos powiedziec ? gdzie mozna tanio mieszkac, jaki jest tam ogolnie klimat- czy duzo turystow, kanjp, klubow. dzieki
    • Blanes(5)

• Witam, mam pytanie o lodowke samochodowa, zasilana z gniazna zapalniczki. Takie lodowki chlodza do okolo 20stopni ponizej temperatury otoczenia. Przyda sie takie cos w samochodzie? Czy moze miec taka na wklady, mozna je gdzies regenerowac? A moze lepiej zwykla do pradu i podlaczac na kempingu? Chodzi mi zarowno o hiszpanie jak i francje. Samochod bez klimatyzacji, noclegi jezeli bedza prysznice to w samochodzie, jezeli nie, to kempingi. Pytanie dwa, wiem, ze sa prysznice na autostradach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się