Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      kempingu

kempingu

(12 wyniki)
    • FRANCJA -SZUKAM FAJNEGO KEMPINGU NAD SAMYM MORZEM ( ŚRÓDZIEMNYM ). JESTEM CARAVANINGOWCEM I FANATYKIEM UPAŁÓW I JAK KTOS MA OCHOTĘ TO MOGĘ POLECIĆ PARĘ FAJNYCH CAMPINGÓW WE WŁOSZECH W GRECJI NA PELOPONEZIE ORAZ W CHORWACJI. POWIEM JAK SIĘ FAJNIE CHOĆ NIE TANIO DOSTAĆ PROMEM Z WENECJI NA PELOPONEZ.
    • Witam, prosiłbym kogoś o radę: chcę wyjechać w lipcu z 2 dzieci do Francji / nad Morze Śródziemne, Langwedocja / pod namiot. Zastanawiam się nad Hiszpanią niewiele od granicy z Francją. Czy ktoś z Was był w tamtych okolicach ? Czy uważacie, że z jakichś powodów warto dołożyć trochę kilometrów / krajobrazy, może niższa cena kempingów ? / i pojechać jednak do Hiszpanii? A może trochę tu , trochę tam ? Co byście wybrali ? Próbowałem zorientować się w cenach kempingów w Hiszpanii i wy...
    • FRANCJA -SZUKAM FAJNEGO KEMPINGU NAD SAMYM MORZEM ( ŚRÓDZIEMNYM ).
    • Mam zamiar pojechać do Budapesztu i szukam tanich noclegów (kempingi, pensjonaty itp.).
    • Jak do niego dojechać? Jaki jest standard? A może jakieś inne kempingi w Szegedzie?
    • bardzo proszę wszystkich o radę. Chcielibyśmy pojechac samochodem nasza trasa to Warszawa-Berlin-Pocztam-Hamburg,następnei zatrzymac się gdzieś w Dani a potem do Szwecji Kopenhaga i promem do Polski. Nie wiem jak to rozplanowac jeśli chodzi o kilometry, zwiedzanie, mając do dyspozycji 2 tygodnie. jeśli możecie poradzić będę wdzięczna. W jakich miejscach w danii warto się zatrzymać, może znacie meijsca gdzie można przenocować. Będę wdzięczna za wszystkie ineformacje.
    • Czy ktoś polecił by mi camping pod Paryżem ,najlepiej blisko Eurodisneylandu .Jakie są ceny na campingach ,czy sobie odpuścić i wybrać Formule 1.Do Paryża lepiej Metrem czy samochodem,/4 osoby/.Gdzie kupić bilety.Jeśli chodzi o camping przy Eurodisnejlandzie jakie ceny i czy można liczyć na wolne miejsca.Sorry że tyle pytań w jednym wątku,ale pierwszy raz do Paryża to pytań i tak jest mało.Dziękuje za pomoc.Liczę również na pomoc Vojagera29
    • Na początku sierpnia jade z żoną i córeczkami (5 i 9 lat)z Gdańska w Pieniny a potem przez Eger do Budapesztu. Powrót planujemy przez Wiedeń i Pragę. Proszę o informację nt. cen kampingów i warunków na nich. Czy trzeba rezerwować miejsca, czy bez problemu znajde kamping jadąc autem. Czy warto kupić wcześniej karnet zniżkowy na kempingi FICC? Będziemy tam niestety tylko tydzień. Mamy 5-i0sobowy namiot - co powinniśmy zabrać ze sobą? Co polecacie obejrzeć , jeśli jedziemy z dziećmi? ...
    • Ile moze wyniesc tygodniowy pobyt na Bornholmie ( tryb oszczednosciowy, noclegi na kempingach) ? Z gory dziekuje za informacje :) Pozdrawiam
    • W zeszlym roku bylam na Wegrzech i korzystalam z kapielisk w Eger, Miszkolcu, Mezokovesd,Egerszalok,Bukkszek.Bylo Ok,wiec w tym roku wybieram sie wglab Wegier, mysle o Debreczynie, Halduszoboszlo i Gyula i okolice.Czy ktos moze mi powiedziec,jak tam jest. Ewentualnie namiary na tanie kwatery blisko kapilisk. Dzieki
    • W sierpniu lecimy do Wloch i szukamy chetnych ! Koszt to tylko 1000 zl za osobe z przelotem !! MOZE BRZMI TO NIE WIARYGODNIE ALE TO PRAWDA !! SZCZEGÓŁY TUTAJ : republika.pl/mkleopatra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się