Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      kempingu

kempingu

(10 wyników)
    • czy ktoś się orientuje czy w jantarze nadal jest ten kemping położony nad samym morzem w lesie (patrząc w stronę morza po lewej stronie ulicy ) a może ktoś tam był i może powiedzieć coś o warunkach ?
    • Wybieramy sie na wakacje nad morzem, chcemy najlepiej jakiś kemping, ale nie pod namiot, tylko do przyczepy i żeby było blisko morza. Interesują mnie najbardziej okolice Trójmiasta, Władysławowo i Mierzeja Helska. Możecie coś polecić?
    • Dobrzy ludzie, czy w sezonie (majówka, Boże Ciało, wakacje) będę miała gdzie rozbić namiot np. we Władysławowie? Będę ja, trzylatka, namiot i śpiwory, a nie będzie samochodu, więc nie bardzo mam ochotę się włóczyć. Decyzja o kempingu została podjęta z dwóch powodów: a) cena b) jadę, kiedy akurat świeci słonce. Czy można dokonać rezerwacji z ... dwudniowym wyprzedzeniem?
    • Witam, szukam domku dla sześciu osób + 2 dzieci trzyletnich , w okresie miedzy 15 lipca a 10 sierpnia na 7 dni. Niekoniecznie nad samym morzem. Z góry dziękuję za pomoc.
    • Może być namiot lib kemping. Gdzie i za jaką kasę można w ten sposób wypocząć? Z góry dzięki za info.
    • chcę odpocząć i się pobawić, ale gdzie nad morzem, żeby nie było tłoku???
    • Szukam pokoju osobowego dla rodzinki z maluszkiem. Pokoj z łazienka i najlepiej balkonem +dostep do aneksu i mikrofali. dzieki za informacje.
    • Czy są- w jakich okolicach??
    • Szukam domku letniskowego dla max. 8 osób od początku sierpnia. Może zna ktoś ciekawe miejsce gdzie nie wynudzilibyśmy się na śmierć i do tego nie poszli z torbami? Będę wdzięczna na namiar na tani, sprawdzony domek. Fajnie by było gdyby właściciel nie liczył ilości osób nocujących, a ustalił stawkę za wynajęcie całego domku. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc;).
    • proszę opodanie przyjemnego kampingu z pełnym ( i czystym i ładnym) węzłem sanitarnym gdzie możnaby się zatrzymać z przyczepą kampingową. Blisko morza oczywiście. Interesuje mnie środkowe wybrzeże okolice Kołobrzegu, Mielna Darłowa.Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi. Majka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się