Forum Turystyka Europa Francja
ZMIEŃ
      kempingu

kempingu

(16 wyników)
    • Witam wszystkich bardzo proszę o informacje/opinie nt. kempingów Esterel i Douce Quietude w St. Raphael i Domaine du Colombier we Frejus (oferta Eurocamp).W katalogu wyglądają OK. Biorę też pod uwagę La Baume - ale o tym akurat znalazłem tu sporo informacji :) wyjazd w czerwcu z dziećmi 4-7 lat, kemping raczej jako baza do wycieczek niż miejsce spędzenia tam całego czasu
    • Witam! Poszukuję noclegu na 2 tygodnie we wrzesniu 2010 dla 2 dorosłych osób i dziecka do 2 lat. Proszę Was o sugestie, propozycje. W naszym przypadku Etap czy Formula niestety odpada, poniewaz pokoje są zbyt małe, aby nasze dziecko mogło swobodnie się bawić biorąc pod uwagę 2 tygodnie. Moze ktos zna hotel, ktory ma trochę większe pokoje i jest mniej więcej w tej samej cenie co Etap, czy Formula. Najchętniej wynajelibysmy jakies niewilkie mieszkanie. Z góry dziękuję za wszelkie ra...
    • witam forumowiczów. szukam godnego polecenia pola kempingowego na lazurowym wybrzeżu. chodzi mi o miejsce dla przyczepy ok 6m długości, jakie są opłaty... dodam że będą 4 osoby - 2 dorośłe 2 dzieci. pole nie musi być nad samym morzem ale niezbyt daleko ( do 10km)
    • Szukam aktualnych informacji na temat tego kempingu. Z góry dziekuję.
    • Zastanawiam się nad wyborem kempingu na przyszłoroczne wakacje, konkretnie chodzi mi kempingi eurocampu w Marseillan Plage lub Vias, będziemy jechać z dwójką dzieci w wieku 4 i 9 lat. Który z nich byście polecali? Jakie są na nich baseny?
    • Cześć. W tym roku wybieramy się z żoną do Francji (Lazurowe Wybrzeże, Canadel) oraz Hiszpanii (COsta Brava - Toroelle de Monti). Czy ktoś może coś powiedzieć bliżej o tych kempingach z własnych doświdczeń. Rezerwujemy przez eurocamp więc opisy znamy ale chodzi o praktyczne info o jakości tych kempingó i możliwościach zwiedzanai okolicznych atrakcji
    • Witam, czy ktoś z Was był na tym campingu? co ciekawego mozna zobaczyc w okolicy? Planuję ten camping na 2011 rok i ciekawa jestem Waszych opinii. pozdrawiam Goska
    • Witam, mam pytanie odnośnie campingu Serignan Plage w Langwedocji, planowałam tam pobyt we wrześniu tego roku. Czytałam już wcześniej wiele pozytywnych opinii na temat tego campingu, jednak ostatnio udało mi się znaleźć informacje że jest to camping sąsiadujący, a niektórymi częściami nawet połączony z campingiem dla naturystów. Dlatego prosiłabym o opinie osób, które były na tym campingu, czy faktycznie obecność naturystów jest bardzo odczuwalna, pytam również o strefę spa i plażę. Będę bar...
    • Czy ktoś może był na campingu Les Sablons w Langwedocji ? Interesują mnie wszystkie opinie.
    • Czy ktoś tam był, wybieramy się tam na początku sierpnia nocleg w Mobile homes. Czekam na informacje.
    • Hej, wybieramy się w połowie maja na 3 tygodniową objazdówkę do Francji z dwójką dzieci. Najpierw zamierzamy spędzić 5 dni w Paryżu i okolicach i tam już właśnie zarezerwowałam miejsca, bo z Paryżem bywa różnie i mogło juz nie być. Mam pytanie natomiast do innych campingów. Chodzi nam o dwie lokalizacje - z Paryża chcemy pojechać na wybrzeże Atlantyku. Myślę, że do Akwitanii (jeśli dobrze nazywam ten region) - chodzi o tę część bliżej Hiszpanii. Potem chcemy jechać nad Wybrzeże Morza Śródzi...
    • hej czy ktos z Was zna moze ten camping -les sablons w portiragnes plage w langwedocji? Bardzo prosze o opinie dzieki
    • Witam, czy ktoś z was był może z Eurocampem na campingu Les Sablons w PORTIRAGNES PLAGE. Proszę podzielcie się wrażeniami, jakie były warunki (baseny, toalety, sklepy, itp) jakie plaże, woda w morzu.Co ciekawego możma zobaczyć w pobliżu? W tym roku byłem z rodzinką na campingu La Baume we Frejus chętnie odpowiem na pytania.
    • Planujemy wynajem Mobilhome na Lazurowym Wybrzeżu.Camping Toison D'or w Ramatuelle. Czy ktoś był i wie coś więcej? Z góry dziękuję
    • Co ciekawego można zobaczyć w tych stronach???
    • Wstępnie zarezerowaliśmy (namiot w czerwcu) La Baume - niektórzy z Was byli i dość pochlebnie wyrażali się o tym campingu. Sam nic do niego nie mam. Ale zwolniło się (w pewnym sensie - chodzi o pulę z innych państw) miejsce na drugim campingu, położonym nie we Frejus a kawałek dalej na zachód w Canadel Pachacaid Village. No i nie wiemy: zostać przy La Baume czy brać ten drugi?;) Jak na razie "za" tym rozwiązaniem przemawia fakt, że w Frejus (Oasis Village Club) już byliśmy, ale z dr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się