Forum Turystyka Europa Rumunia
ZMIEŃ
      kempingu

kempingu

(4 wyniki)
    • witam serdecznie! choć od mojego powrotu z rumuńskich wakacji minęło już trochę czasu, postanowiłam podzielić się z forumowiczami moimi doświadczeniami związanymi z kempingami - może komuś przydadzą się te informacje przy planowaniu np. przyszłorocznych wakacji:) sama planując wyjazd szukałam tego typu informacji i żałowałam, że jest ich tak mało i są tak rozproszone. zawiodły mnie też wielokrotnie przewodniki - albo informacje o dojeździe były niewłaściwe, albo na miejscu okazywało si...
    • Polecacie jakiś kemping w Bukowinie oprócz tego Cristiana w Monastirea Humorului? Wydaje mi się, że w tej miejscowości był jeszcze jeden. Poza przywoitą łazienką interesuje mnie dostęp do prądu i najchętniej internetu. Pamiętacie może, jak to wygląda w Cristianie?
    • Wybieramy się w połowie sierpnia do Rumunii i chcielibysmy spac pod namoitem. Głównie interesowałby mnie kemping w Mamaia... Potem chcemy sie przemiescic dalej (po wybrzeżu) Czy macie moze jakies sprawdzone kempingi? Jakie sa koszty dla 2 osob? Ciężko coś znaleźć na ten temat w internecie... Z góry dzięki!
    • Ponieważ pewnie nie wystarczy mi w tym roku na Hiszpanię, a nie chcę po raz ósmy do Czech - Rumunia jest jedną z alternatyw. Zawsze nocuję pod namiotem. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Ceny, warunki, gęstość występowania - na całym obszarze kraju czy głównie nad morzem? Będę wdzięczny za garść informacji z pierwszej ręki - z drugiej mam sprzeczne, np że kempingów wszędzie pełno albo że po upadku komunizmu zostały tylko te luksusowe nad morzem... Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się