Dodaj do ulubionych

Grecja - kempingi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:47
Witam, ponieważ sezon już tuż tuż , mam malutką prośbę. Wszystkich tych którzy
wypoczywali na greckich kempingach proszę o podzielenie się z innymi swoimi
wrażeniami (jeżeli oczywiście maja na to czas i ochote)- na forum lub od razu
w opiniach o kempingach. Wszystko na stronie www.eurocamps.net

Pozdrawiam,
Robert
Obserwuj wątek
    • slaw18 Re: Grecja - kempingi 16.03.05, 11:27
      Witam, ja bylem w zeszlym roku na Thassos na campingu Chrissi Amoudia. Uwazam ze
      byl calkiem fajny i posiadal chyba wszystko co najwazniejsze a wiec sanitariaty
      z cipla i zimna woda, maly sklep,depozyt(platny oczywiscie), ogolnodostepna
      kuchnie w ktorej bylo tez ujecie wody z naturalnego zrodelka(swietnej do picia
      nawet bez przegotowywania) i przede wszystkim znajdowal sie praktycznie na
      samej plazy. Nieopodal byly tawerny, sklepy z pamiatkami, wypozyczalnie
      samochodow i skuterow oraz cos w rodzaju dyskoteki nad basenem.
      Niestety z tego co dowiedzialem sie od tamtejszej rezydentki, problemem moze byc
      ewentualna pomoc medyczna w powazniejszych wypadkach, wiec lepiej dmuchac na
      zimne zeby pozniej nie miec klopotu.
      • Gość: rrrr... Re: Grecja - kempingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:19
        Witam, byłam w Grecji na wielu kampingach: Ateny, Sunio, okolice Epidauros,
        Navplion( blisko od Myken, Tirynsu i Argos), okolice Koryntu,itp., wniosek mam
        jeden gdyby choć 1/10 polskich kempingów miała ten standart (były to kempingi
        nanjtańsze), turystyka w naszym pieknym kraju wreszcie ruszyłaby z marginalnego
        miejsca!
        • Gość: ft Re: Grecja - kempingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:55
          Zgadzam się. Objechałem Grecję autokarem w 99-tym z noclegami na kempingach,
          bezpiecznie, cicho, kulturalnie, ciepła woda , prąd do czajników wszędzie bez
          problemów.
          Najmniej podobał nam się kemping EOT koło Salonik, nasze najlepsze to Vrachos
          koło Kalambaki, Assini Kastraki k/Nafplionu, Aginara Beach na Peloponezie.
          f
      • nelu Re: Grecja - kempingi 21.03.05, 09:08
        A jak to się kształtowało cenowo? I czy ew. były tam na miejscui namioty do
        wynajęcia?
        Pozdrawiam i dziękuję za info
    • tanger_soto Re: Grecja - kempingi 21.03.05, 09:02
      Podzielam opinie o dobrym standardzie greckich kempingow. W wiekszosci
      przypadkow sa ogolnodostepne lodowki (wazne w tym klimacie) i czesto
      plastikowe krzeselka, stoliki, lezaki. Poza tym kempingi sa na ogol zacienione
      (sa specjalne wiaty pokryte winorosla).
      Mnie wprost urzekl kemping w Delfach (nie pamietam nazwy, ale chyba byl tylko
      jeden), mniej wiecej 2 km za miasteczkiem. Oszalamiajace polozenie z widokiem
      na Zatoke Koryncka. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka